Κανονικά το φιλικό... προπόνηση με Άρη!

16/09/2015 - 18:57 Τελευταία τροποποίηση στις 17/09/2015 - 13:02

Η απόφαση της ΕΠΟ να μη διεξαχθούν αθλητικές συναντήσεις το σαββατοκύριακο λόγω των βουλευτικών εκλογών, προκάλεσε το πρωί μια μικρή αναστάτωση στους ανθρώπους του Αιολικού.

Ο λόγος, προφανής. Το προγραμματισμένο για το Σάββατο (19/9, 17:00) φιλικό με τον Άρη Θεσσαλονίκης, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Η διοίκηση του Αιολικού επικοινώνησε άμεσα με την ΕΠΣ Λέσβου, η οποία είχε εκδώσει ήδη την άδεια διεξαγωγής αγώνα, σε μια προσπάθεια να ενημερωθεί εκτενέστερα.

Τελικώς αποφασίστηκε ότι το φιλικό θα πραγματοποιηθεί κανονικά, από τη στιγμή που είχαν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την άφιξη της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Εξάλλου, ο αγώνας αυτός θα αποτελέσει και πρόβα τζενεράλε εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 27 του μήνα. Ωστόσο το φιλικό θα... βαφτιστεί προπόνηση, δίχως επίσημο φύλλο αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση, ο "Ταρλάς" αναμένεται να φιλοξενήσει αρκετό κόσμο στις εξέδρες του, αφού τόσο η δίψα των φίλων του Αιολικού να δουν την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, όσο και το όνομα του αντιπάλου, μαγνητίζουν το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον σε όλη τη Λέσβο.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey