Ειλημμένη η απόφαση για επιθετικό!

30/09/2015 - 17:01

Στον Αιολικό, ο Γιάννης Ταουσιάνης και οι ποδοσφαιριστές του προετοιμάζονται για τον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τη Σπάρτη, που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο "Κ. Κεντέρης" της Καλλονής (15:30), στοχεύοντας αποκλειστικά και μόνο στη νίκη, που θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση για τη συνέχεια, διασκεδάζοντας παράλληλα και τις εντυπώσεις από την γκέλα της πρεμιέρας στη Χαλκίδα.

Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην απόκτηση επιθετικού, αφού ο τραυματιμός του Κώστα Φλίγκου, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο σχεδόν μήνες, την ώθησε στην αναζήτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Παράθυρο για τη μεταγραφή υπάρχει ανοικτό, αφού η αγορά για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές παραμένει ενεργή ως το τέλος του Οκτώβρη. Ο Πρόεδρος του συλλόγου Σταύρος Γριπιώτης και ο ισχυρός χρηματοδότης του συλλόγου Παναγιώτης Τρύφων έλαβαν την απόφαση να προχωρήσουν σε μια ακόμα υπέρβαση, λύνοντας έτσι και τα χέρια του Γιάννη Ταουσιάνη, που είδε το βασικό του "όπλο" στην επίθεση να τίθεται νοκ άουτ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έπειτα από το φιλικό κόντρα στον Άρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", το ενδεχόμενο να έχει ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή ως το τέλος της εβδομάδας φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο με τα υπάρχοντα δεδομένα, αλλά και τις επαφές, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey