Πρώτα Σπάρτη, μετά επιθετικός!

02/10/2015 - 15:12

Στον Αιολικό έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τη Σπάρτη, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου στη Γ' Εθνική. Μετά την ήττα στη Χαλκίδα, περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών δεν υπάρχουν και στην ομάδα της Μυτιλήνης είναι έτοιμοι για την εξασφάλιση των πρώτων τριών βαθμών.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης και οι ποδοσφαιριστές ολοκληρώνουν αύριο την προετοιμασία τους ενόψει Σπάρτης, με τον Παπαζούδη να έχει μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων μετά το ελαφρύ διάστρεμμα που υπέστη στην πρεμιέρα και τον Μανουσάκη να διεκδικεί φανέλα βασικού, αφού έχει ξεπεράσει πλήρως τον πρόσφατο τραυματισμό του, όπως φάνηκε και από την 30λεπτη συμμετοχή του την περασμένη Κυριακή.

Η διοίκηση από την πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζητά τη στήριξη της ομάδας από τους φιλάθλους, ευχαριστώντας θερμά όσους ταξίδεψαν στη Χαλκίδα και ενίσχυσαν με τις φωνές τους τις προσπάθειες της ομάδας. Αναλυτικά: "Ο Αιολικός ευχαριστεί τους φιλάθλους που ταξίδεψαν στην Χαλκίδα για να στηρίξουν την ομάδα. Αυτή την Κυριακή 4 Οκτώβρη στις 15.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Καλλονής «Κώστας Κεντέρης» αντιμετωπίζει την ομάδα της Σπάρτης στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της και ευελπιστεί στην ανάλογη υποστήριξη. Όλοι μαζί πάμε την ομάδα ψηλά! Στηρίζουμε την ομάδας μας!".

Παράλληλα συνεχίζονται οι ενέργειες για την απόκτηση επιθετικού, μετά τον τραυματισμό του Κώστα Φλίγκου. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, έχουν εντοπιστεί οι στόχοι με τους οποίους έχουν γίνει ήδη συζητήσεις, ωστόσο ανακοινώσεις αναμένονται μετά τον αγώνα με τη Σπάρτη, αφού πρώτιστη προτεραιότητα αποτελεί η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey