Στιγμιότυπα και δηλώσεις προπονητών [vid]

05/10/2015 - 10:57 Τελευταία τροποποίηση στις 05/10/2015 - 11:25

Η Σπάρτη έφυγε νικήτρια από το Στάδιο "Κ. Κεντέρης", επικρατώντας του Αιολικού με 0-1 χάρη στο γκολ του Ραχίμ από το 11ο λεπτό. Οι δύο προπονητές, στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα, είχαν όπως είναι λογικό αντιστρόφως ανάλογα συναισθήματα.

Ο Σωτήρης Αντωνίου δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στο συγκεκριμένο γήπεδο, όπου έζησε μεγάλες στιγμές με την ομάδα της ΑΕΛΚ. Τόνισε μάλιστα ότι αισθάνθηκε πως έπαιζε ως γηπεδούχος, με έκδηλη την ικανοποίησή του για την εξασφάλιση της νίκης. Δεν παρέλειψε πάντως να χρήσει φαβορί, ακόμα και τώρα, τον Αιολικό για την κατάκτηση του τίτλου, επισημαίνοντας πως αποτελεί μια ομάδα χτισμένη για την άνοδο.

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Ταουσιάνης ήταν εμφανώς απογοητευμένος, συμμεριζόμενος και την πίκρα του κόσμου, που βρέθηκε στις εξέδρες. Χαρακτήρισε "νωθρό και άνευρο" το ξεκίνημα του Αιολικού στο ματς. Τόνισε πως αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται να βγάλει ηρεμία στο παιχνίδι της, για να δει καλύτερες μέρες. Παραδέχθηκε ότι ο Αιολικός παρουσιάζει πρόβλημα στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου και προανήγγειλε μάλιστα μεταγραφή στη γραμμή κρούσης. Τέλος, ανέφερε πως στο μυαλό του Αιολικού υπάρχει μόνο η νίκη στο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας, για να τονωθεί η ψυχολογία της ομάδας.

Δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση και τις δηλώσεις των προπονητών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey