Στράφηκε στη λύση Σίμωση!

09/10/2015 - 14:55 Τελευταία τροποποίηση στις 09/10/2015 - 17:39

Ο Αιολικός προχρησε στην ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, με την απόκτηση του Γιάννη Σίμωση, ο οποίος πριν λίγες ημέρες έλυσε τη συνεργασία του με τον Ιάλυσο Ρόδου και βρισκόταν ελεύθερος στη μεταγραφική αγορά.

Η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης βρισκόταν σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κώστα Φλίγκου, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο φιλικό με τον Άρη, εξετάζοντας αρχικά την περίπτωση του Μπίλυ Κωνσταντινίδη από τον Άρη, που όμως δεν προχώρησε. Τα τελευταία 24ώρα και με το χρόνο να πιέζει, λόγω των συνεχόμενων αγωνιστικών υπορεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα, έπεσε στο τραπέζι το όνομα του 24χρονου Σίμωση, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν και την ΕΠΟ να εκδίδει πριν λίγη ώρα το δελτίο του παίκτη.

Ο Γιάννης Σίμωσης ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο,με τον οποίο πραγματοποίησε στη Super League 4 συμμετοχές (2009-10). Ακολούθησε μια διετία στον Πανθρακικό με 29 ματς και 3 γκολ, ενώ στο πρώτο μισό της περιόδου 2012-13 έκανε το μακρύ ταξίδι για την Αυστραλία, παίζοντας σε 3 παιχνίδια με τη φανέλα της Adelaide Olympic, σκοράροντας 1 γκολ. Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κέρκυρας (10 ματς - 2 γκολ, 2012-13) και ακολούθως δοκίμασε ξανά την τύχη του στο εξωτερικό, αγωνιζόμενος στη Γερμανία αρχικά στη Βάκερ Μπουργκχάουζεν (5 ματς, 2013-14) και εν συνεχεία στη δεύτερη ομάδα (9 ματς, 4 γκολ). Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας, στην οποία έμεινε 1,5 χρόνο και πέρυσι ολοκλήρωσε τη χρονά στον Παναργειακό.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται από χθες στη Μυτιλήνη, είχε συνάντηση με το προπονητικό τιμ και τους νέους του συμπαίκτες, ενώ από σήμερα θα μπει και στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey