Αφιερωμένη στον Θεαγένη!

11/10/2015 - 21:41

Ο Αιολικός επιστρέφει ακτοπλοϊκώς νικητής από την έδρα του ΠΑΟ Βάρδας, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου φρόντισε άμεσα με ανακοίνωσή της να σταθεί στο πλευρό του βοηθού προπονητή της ομάδας, Θεαγένη Διονυσάτου, ο οποίος περνά δύσκολες ώρες κηδεύοντας σήμερα το μεσημέρι τον πατέρα του.

Παράλληλα, οι "κυανόλευκοι" ευχαρίστησαν τον ΠΑΟ Βάρδας για την άψογη φιλοξενία, ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή Νίκο Ντόμα, που τραυματίστηκε στις καθυστερήσεις. Άξια μνείας και η συμπαράσταση των φιλάθλων, που ταξίδεψαν από την Αθήνα και την Πάτρα, ενιχύοντας επί 90 λεπτά με τη φωνή τους τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Ταουσιάνη.

Αναλυτικά: "Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Αιολικού αφιερώνουν τη νίκη της ομάδας στον Θεαγένη Διονυσάτο, βοηθό προπονητή, ο οποίος λόγω του αιφνιδίου θανάτου του πατέρα του απουσίαζε από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Αιολικός ευχαριστεί επίσης την ομάδα του Παμβουπρασιακού Α.Ο. Βάρδας για την άψογη φιλοξενία, εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και γρήγορη ανάρρωση στον τραυματία ποδοσφαιριστή Ντόμα.

Επίσης οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες για να στηρίξουν την ομάδα, συντροφεύοντάς την για άλλη μια φορά σε εκτός έδρας αγώνα, παραβλέποντας τα πολλά χιλιόμετρα και κόντρα σε κάθε δυσκολία.

Όλοι μαζί πάμε την ομάδα ψηλά! Στηρίζουμε την ομάδας μας!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey