Ταουσιάνης: "Μέχρι το 70', αυτό που θέλουμε..."

12/10/2015 - 12:58

Ο Γιάννης Ταουσιάνης μίλησε στο "SL" για το πρώτο βαθμολογικό τρίποντο του Αιολικού μέσα στην έδρα του ΠΑΟ Βάρδας, επισημαίνοντας τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία της εμφάνισης της ομάδας στο συγκεκριμένο 90λεπτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Αιολικού: "Ήταν δεδομένο πως έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδί, ανάγκη επιτακτική μετά το άσχημο ξεκίνημα στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Μέχρι το 70ο λεπτό, ήμασταν η ομάδα που θέλουμε να βλέπουμε στο γήπεδο, με έλεγχο του αγώνα και δημιουργία φάσεων. Το τελευταίο 20λεπτο ωστόσο είναι κάτι που δεν πρέπει να επαναληφθεί. Θα αναλύσουμε τι συνέβη και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ταξίδεψαν στη Βάρδα και βρέθηκαν στο πλευρό μας. Είναι σημαντικό να βλέπεις αυτόν τον κόσμο, να αφήνει τα σπίτια του για να έρθει αρκετά μακριά και να σταθεί πλάι στην αγαπημένη του ομάδα. Η βοήθειά τους ήταν συγκινητική."

Η αποστολή του Αιολικού επέστρεψε το πρωί ακτοπλοϊκώς από τον Πειραιά και πριν από λίγη ώρα οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν χαλάρωμα. Ο Πάρης Μπάκαλης, που ταλαιπωρείται από μία θλάση, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού και τεχνικού επιτελείου θα είναι σε θέση από την Τετάρτη να δοκιμάσει το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Ταουσιάνη για τον αγώνα στα Μέγαρα, με αντίπαλο τον Βύζαντα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey