Μέσα και ο Μπακάλης!

18/10/2015 - 10:22

Ο Αιολικός βρίσκεται από χθες στην Αττική για το σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων, που θα ξεκινησει στις 15:00, μία ώρα νωρίτερα δηλαδή από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις για συγκοινωνιακούς λόγους.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης και οι ποδοσφαιριστές του επιθυμούν να επαναλάβουν μια εμφάνιση ανάλογη με εκείνη των πρώτων 70 λεπτών στη Βάρδα, φτάνοντας στην κατάκτηση τριών ακόμα βαθμών, δίχως να επαναληφθούν τα λάθη και οι ολιγωρίες του συγκεκριμένου αγώνα στα τελευταία λεπτά του. Ο προπονητής του Αιολικού είναι στην ευχάριστη θέση να έχει και τον Πάρη Μπακάλη στη διάθεσή του, αφού ο έμπειρος αμυντικός μέσος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και τον ανάγκασε να μείνει εκτός από τα ματς με Σπάρτη και ΠΑΟ Βάρδας.

Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, υπάρχουν αλλαγές στην αποστολή, με τους Καδή και Παπαλόπουλο που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ως τώρα, αλλά και τον Κάλφα που ξεκίνησε βασικός στη Χαλκίδα, να μένουν στη Μυτιλήνη. Για πρώτη φορά μάλιστα επιλέχθηκε ο Ζαχαρής, ως αναπληρωματικός τερματοφύλακας.

Αναλυτικά, η 18άδα: Πουρής, Ζαχαρής, Κριπιντίρης, Λίμα, Παπαζούδης, Στουρνάρας, Σαλταμάρας, Κρουσταλέλης, Γάλας, Μανουσάκης, Κίστα, Μίχος, Μπακάλης, Ιορδανίδης, Σαμπάνης, Σίμωσης, Λαλάς και Κέρι.

Στο πλευρό του Αιολικού αναμένεται να βρεθούν αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας από το Σύνδεσμο της Αθήνας. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Παπαβασιλείου (Δωδεκανήσων), Βασιλάκης (Αθηνών) και Μπατζιόπουλος (Αθηνών).

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey