Τον... καθάρισε σαν αυγό!

18/10/2015 - 18:22 Τελευταία τροποποίηση στις 18/10/2015 - 20:58

Με εμφάνιση που... έκλεισε στόματα, ο Αιολικός πέρασε νικηφόρα από τα Μέγαρα, επικρατώντας του τοπικού Βύζαντα με σκορ 0-3, σε ένα παιχνίδι όπου είχε την υποστήριξη περίπου 60 φιλάθλων του από την Αττική, που δε σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν υπέρ της ομάδας της Μυτιλήνης!

Ο Γιάννης Ταουσιάνης παρέταξε τον Αιολικό με τον Πουρή κάτω από τα δοκάρια, τους Στουρνάρα και Κρουσταλέλη στα μπακ, Κριπιντίρη και Παπαζούδη στο κέντρο της άμυνας, Μίχο και Ιορδανίδη στον άξονα με τον Κέρι μπροστά τους, τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής τους Μανουσάκη και Λαλά, ενώ προωθημένος αγωνίστηκε ο Σίμωσης.

Ο Αιολικός πίεζε από το ξεκίνημα, αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ που θα έδιωχνε το άγχος από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του και το βρήκε μόλις στο 17ο λεπτό, με σουτ εκτός περιοχής του Λόρι Κέρι, που έγραψε το 0-1! Η υπεροχή των "κυανόλευκων" ήταν τέτοια, που το 0-2 έδειχνε να είναι θέμα χρόνου. Όπως και έγινε, στο 33ο λεπτό, με δράστη τον Γιάννη Σίμωση, που στο δεύτερο παιχνίδι του με την ομάδα της Μυτιλήνης βρήκε ξανά δίχτυα για το 0-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι Μυτιληνιοί δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, έχοντας απόλυτο έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσαν μάλιστα να έχουν πετύχει περισσότερα τέρματα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Κάτι που κατάφεραν στο 80' με το τρίτο γκολ, που σκόραρε ο Γάλας, βάζοντας έτσι το "κερασάκι στην τούρτα".

Η εμφάνιση του Αιολικού προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στην εξέδρα, με τους φιλάθλους της ομάδας να ζητούν επιτακτικά άνοδο στη Β' Εθνική!

Συνθέσεις

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Κ. Μίχας): Καρνέσης, Κούρτης (62΄ Λιούρας), Δημακάκος, Μπαντούνας, Βαρδακώστας, Μιχαλόπουλος, Παιδάκης (72΄ Αλεβίζος), Μαζιώτης Ι., Ζωγράφος, Κλωνάρης, Βλάχος (34΄ Λένος)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γ. Ταουσιάνης): Πουρής, Στουρνάρας, Κρουσταλέλης, Κριπιντίρης (80' λ. τρ. Σαλταμάρας), Παπαζούδης, Μίχος, Ιορδανίδης, Μανουσάκης (65' Μπακάλης), Κέρι, Λαλάς (35' Γάλας), Σίμωσης  

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey