Mε κόσμο κόντρα στον Παναρκαδικό!

17/12/2015 - 12:08 Τελευταία τροποποίηση στις 17/12/2015 - 12:32

Ευχάριστα ήταν τα νέα από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δεχόμενη εν μέρει την έφεση του Αιολικού κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής, βάσει της οποίας είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.500€, για τα επεισόδια στο ματς με αντίπαλο το Λουτράκι.

Η Επιτροπή Εφέσεων διέγραψε την ποινή της μίας αγωνιστικής χωρίς θεατές, κάτι που σημαίνει ότι ο Αιολικός θα υποδεχθεί με κόσμο τον Παναρκαδικό, στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου στη Γ' Εθνική. Παρέμεινε ωστόσο η χρηματική ποινή των 2.500€, γεγονός που θα πρέπει να προβληματίσει τους φιλάθλους για τις αντιδράσεις τους, που θέτουν σε κίνδυνο την ομάδα. Εξάλλου, αυτή είναι η δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, που οι "κυανόλευκοι" τιμωρούνται για τη συμπεριφορά των οπαδών τους, έχοντας προηγηθεί πρόστιμο ύψους 2.200€ για τον αγώνα με τη Σπάρτη.

Αναλυτικά η απόφαση:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

-Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ΄ουσία την έφεση του ΑΕΠΣ Αιολικός. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Κρατεί και δικάζει. Δέχεται ότι το εκκαλών σωματείο τέλεσε την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παρ. 6 περ. α Π.Κ. Επιβάλλει χρηματική ποινή 2.500 ευρώ."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey