Από βδομάδα η απόφαση για την έφεση!

11/12/2015 - 12:00 Τελευταία τροποποίηση στις 11/12/2015 - 12:23

Ο Αιολικός έχει τιμωρηθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.500€ και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, για τα όσα έγραψε στο Φύλλο Αγώνα με το Λουτράκι ο διαιτητής Σπυριάδης από το Σύνδεσμο Χίου, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου έχει καταθέσει έφεση.

Και παρά το ότι άπαντες περίμεναν χθες να εκδικαστεί η υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων, τελικώς κάτι τέτοιο δε συνέβη λόγω παρέλευσης του ωραρίου. Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ εκδίκασε τις δύο πρώτες υποθέσεις στο πινάκιο, αυτές του Ηρακλή και του Άρη, αλλά όχι και του Αιολικού, η οποία μετατέθηκε για την επόμενη συνεδρίαση την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου.

Εκείνο που πρέπει να σημειωθεί, αφού έχει ενδιαφέρον για την τύχη του Αιολικού στην υπόθεση, είναι πως τόσο στην περίπτωση του Ηρακλή όσο και σε εκείνη του Άρη, η Εφέσεων αποφάσισε να εξαλείψει την ποινή της μίας αγωνιστικής που τους είχε επιβληθεί, διατηρώντας ωστόσο τα χρηματικά πρόστιμα. Κάτι που αφήνει ένα περιθώριο αισιοδοξίας στην ομάδα της Μυτιλήνης, ως προς την πραγματοποίηση με κόσμο στις εξέδρες του αγώνα με τον Παναρκαδικό. Κι αυτό γιατί η Επιτροπή Εφέσεων συνεδριάζει πριν τους ορισμούς διαιτησίας, κάτι που μεταφράζεται πως η όποια απόφαση της θα έχει ισχύ τελικά στην αναμέτρηση της 20ης Δεκεμβρίου με την ομάδα της Τρίπολης, στο Στάδιο "Κ. Κεντέρης".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey