Tους... troll-άρει ο ΣΦΑΜ!

11/12/2015 - 22:16 Τελευταία τροποποίηση στις 11/12/2015 - 22:28

Με χιουμοριστικό, πλην όμως καυστικό ύφος, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης τοποθετείται με τη σειρά του για τα τεκταινόμενα γύρω από την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Ο ΣΦΑΜ... troll-άρει τη δημοτική αρχή, προτείνοντας να μετονομαστεί ο "Ταρλάς" σε Στάδιο ΠΑΕ ΑΕΛΚ, ενώ ως διαχειριστές του μπασκετικού τμήματος του Αιολικού τονίζουν πως θα... εκπονήσουν σχέδιο ανόδου της ομάδας στην Α1, ζητώντας να ανακαινιστεί το Κλειστό Νεάπολης και κολούθως να τους παραχωρηθεί!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Κύριοι, μετά τις σκανδαλώδεις αποφάσεις της προηγουμένης Δημοτικής αρχής, ήρθε να προστεθεί άλλη μια απόφαση την Τρίτη, με την οποία ένα γήπεδο Δημοτικού χαρακτήρα, το οποίο ανακαινίσθηκε με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου, παραχωρείται σε μια Ανώνυμη Εταιρεία.

Προς διευκόλυνση όλων σας στην αγωνιώδη προσπάθεια μετονομασίας του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης "Ταρλά", σας προτείνουμε να μετονομαστεί σε Στάδιο ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής και αντίστοιχα το Στάδιο Κώστας Κεντέρης σε Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Επίσης, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου μας έχει εκπονήσει σχέδιο ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία σε βάθος δεκαετίας. Έτσι και εμείς με την σειρά μας, σας ΖΗΤΟΥΜΕ την πλήρη ανακαίνιση του Κλειστού Νεαπόλεως και την παραχώρηση του στον Σύλλογο μας, για την ανάδειξη του Λεσβιακού μπάσκετ.

Με εκτίμηση,
ΣΦΑΜ-ΘΥΡΑ 3"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey