Λύση συνεργασίας με Στουρνάρα και Φλίγκο!

21/12/2015 - 16:37 Τελευταία τροποποίηση στις 21/12/2015 - 19:38

Η σημερινή ήταν η τελευταία ημέρα του Βαγγέλη Στουρνάρα και του Κώστα Φλίγκου στον Αιολικό, αφού πριν από λίγη ώρα πήρα στα χέρια τους τις "ελευθέρες", αποχωρώντας από τη Μυτιλήνη!

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν τετ α τετ με τη διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης και αποφάσισαν από κοινού να λύσουν τη συνεργασία τους, ακολουθώντας διαφορετικούς δρόμους. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Στουρνάρας όσο και ο Φλίγκος, έχουν στα χέρια τους προτάσεις, που τους ικανοποιούν, γεγονός που έκανε πιο εύκολη την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τον Αιολικό.

Ειλημμένη θα πρέπει να θεωρείται από πλευράς διοίκησης, σε συνεννόηση πάντα με τον προπονητή, η ενίσχυση του ρόστερ με ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπιστεί ήδη οι μεταγραφικοί στόχοι εν όψει του Ιανουαρίου. Στον Αιολικό έχουν αποφασίσει να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την υπόθεση της ανόδου, μελετώντας προσεκτικά κάθε καλή περίπτωση, που θα μπορούσε να ανεβάσει την ομάδα επίπεδο και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Οι ποδοσφαιριστές αναχωρούν αύριο για τις εορταστικές τους διακοπές και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 29 του Δεκέμβρη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey