Στόχευσε και περιμένει!

30/12/2015 - 12:02

Ο Αιολικός επέστρεψε στις προπονήσεις από χθες και θα μπει σε κανονικό ρυθμό από σήμερα, εν όψει και του αγώνα κυπέλλου με τον Αίγειρο Μυστεγνών (3/1) για τα προημιτελικά, ωστόσο στη διοίκηση εργάζονται πυρετωδώς για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Δεδομένων των αποδεσμεύσεων Φλίγκου, Στουρνάρα, Λίμα και Κάλφα, οι "κυανόλευκοι" έχουν αποφασίσει να κάνουν τουλάχιστον τρεις προσθήκες, οι οποίες όμως θα αφορούν ποδοσφαιριστές 11άδας! Στον Αιολικό είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την υπόθεση-άνοδος και στοχεύουν στο "πάνω ράφι" για να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες να πετύχουν τον πολυπόθητο στόχο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL" οι δύο από τρεις μεταγραφές θα γίνουν στη γραμμή κρούσης, εκεί όπου ο Σίμωσης έχει δώσει μεν άλλη πνοή από τη στιγμή που αποκτήθηκε, αλλά επιβάλλεται να έχει ισάξιους συμπαραστάτες, σε μια σεζόν που θα κριθεί στο τέλος από την επίθεση. Το σκεπτικό των ανθρώπων του Αιολικού είναι να ενισχυθεί η ομάδα με δύο ποδοσφαιριστές διαφορετικών χαρακτηριστικών, ένα σέντερ φορ περιοχής και έναν περιφερειακό. Ο Σταύρος Γριπιώτης και οι συνεργάτες του έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους σε τρεις (!) παίκτες, αναμένοντας τις οριστικές τους αποφάσεις (για την απόκτηση δύο εξ' αυτών) μετά την Πρωτοχρονιά. Παράλληλα, στον Αιολικό προσανατολίζονται και στην απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, που θα μπορεί να αγωνιστεί στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Τέλος, δεν υπάρχουν σκέψεις για μεταγραφή ακραίου μπακ, παρά τις αποδεσμεύσεις Στουρνάρα και Λίμα. Ο Γιάννης Ταουσιάνης εμφανίζεται ικανοποιημένος από την απόδοση του Αλέξη Καδή ως δεξιού μπακ, έχοντας και την επιλογή να αγωνιστεί εκεί ακόμα και ο Νίκος Γάλας. Στα αριστερά υπάρχει ο Κρουσταλέλης, ενώ και ο Σαλταμάρας ήταν πολύ θετικός στα ματς που χρησιμοποιήθηκε ακόμα και ως ακραίος αμυντικός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey