Αποχωρεί ο Ιορδανίδης, πολύ κοντά σε δύο μεταγραφές!

02/01/2016 - 13:07

Στον Αιολικό συνεχίζουν τις επαφές τους με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ώστε από τη Δευτέρα να μπορούν να προχωρήσουν σε επίσημες ανακοινώσεις, εν όψει και της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Όμως εκτός από τις προσθήκες, που είναι ολοφάνερο ότι θα γίνουν, όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει και ένας ακόμα ποδοσφαιριστής από το ρόστερ. Ο λόγος για τον Γιώργο Ιορδανίδη, που μετά από συζητήσεις που είχε με τη διοίκηση, είναι ο μόνος που δεν επέστρεψε στο νησί μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πρόκειται για μια αμοιβαία απόφαση μεταξύ των δύο πλευρών, σε φιλικό κλίμα. Ο παίκτης φαίνεται να έχει δελεαστική πρόταση από ομάδα της Football League, ωστόσο παραμένει "stand by" μέχρι ο Αιολικός να έρθει σε συμφωνία με τον αντικαταστάτη του, έχοντας εντοπίσει τον εκλεκτό του σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Στο μεταξύ, οι "κυανόλευκοι" περιμένουν τις απαντήσεις στις προτάσεις που έχουν καταθέσει και για τη θέση του επιθετικού, με τον Πρόεδρο Σταύρο Γριπιώτη να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνουν δύο προσθήκες στη γραμμή κρούσης. Σε κάθε περιπτωση όμως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του "SL", η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού, τονίζοντας με νόημα προς τους υποψήφιους στόχους ότι οι προτάσεις της είναι μεν δελεαστικές, αλλά ταυτόχρονα και αδιαπραγμάτευτες.

Από τον Αιολικό εκφράζεται η αισιοδοξία ότι στις επόμενες 48 ώρες θα υπάρξουν οριστικές συμφωνίες, γνωρίζοντας πως διαθέτουν σαφές πλεονέκτημα έναντι των έτερων διεκδικητών, λόγω της φερεγγυότητας τους, των υψηλών προσδοκιών και της πρωταγωνιστικής πορείας, που στο τέλος της σεζόν στόχος είναι να έχει αποφέρει κέρδη τόσο για την ομάδα, όσο και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey