Δεν πάει πουθενά ο Πουρής!

03/01/2016 - 18:57 Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2016 - 19:12

Έντονη φημολογία έχει αναπτυθεί τις τελευταίες ώρες γύρω από το μέλλον του Χρήστου Πουρή στον Αιολικό, με δημοσιεύματα από τη Θεσσαλία να αναφέρουν πως για τον έμπειρο τερματοφύλακα ενδιαφέρονται τα Τρίκαλα, δελεάζοντάς τον με την προοπτική του πρωταθλητισμού στη Football League.

Το "SL" επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Αιολικού Σταύρο Γριπιώτη, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει η παραμικρή πρόθεση από μέρους της διοίκησης ως προς την αποδέσμευση του Πουρή, αναφέροντας: "Το καλοκαίρι, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που κάναμε, ο Πουρής ήταν η βασική μας επιλογή για τη θέση του τερματοφύλακα. Ποντάραμε πολλά στη συγκεκριμένη μεταγραφή και "χτίσαμε" την υπόλοιπη ομάδα γύρω του. Θα ήταν λοιπόν αδύνατο να προχωρήσουμε σε μια τέτοια κρίσιμη αλλαγή στο ρόστερ, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το έχουμε συζητήσει με τον ποδοσφαιριστή και ανάλογη κουβέντα θα γίνει και με τον μάνατζέρ του."

O Πρόεδρος του Αιολικού επιβεβαίωσε και το ρεπορτάζ του "SL" από την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, προαναγγέλοντας μεταγραφή για το πρωί της Δευτέρας, με παίκτη από τη Football League, που προορίζεται να αντικαταστήσει τον Γιώργο Ιορδανίδη, αφήνοντας ανοικτό παράθυρο για την ανακοίνωση και δεύτερης μεταγραφής μέσα στην ημέρα, αυτή τη φορά επιθετικού!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey