Ηλιόπουλος ο πρώτος!

04/01/2016 - 13:21 Τελευταία τροποποίηση στις 04/01/2016 - 14:30

Ο Αιολικός, έστω και με μια... ανατροπή της τελευταίας στιγμής, προχώρησε τελικά στην πρώτη του κίνηση ενίσχυσης κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αποκτώντας τον Δημήτρη Ηλιόπουλο από την Επισκοπή.

Πρόκειται για δεξιοπόδαρο μεσοεπιθετικό, που αγωνίζεται περιφερειακά, έχοντας αρκετή εμπειρία από την Γ' Εθνική. Ο Ηλιόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στην Κύπρο, αγωνιζόμενος για δύο χρόνια στην ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς της Β' Κατηγορίας. Στην Ελλάδα επέστρεψε για λογαριασμό του Κιλκισιακού τη σεζόν 2013-14, παίζοντας σε 19 αγώνες και σκοράροντας 6 γκολ. Την επόμενη περίοδο πήρε μεταγραφή στον Γιούχτα, με τον οποίο ξανά στη Γ' Εθνική αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, έχοντας 13 γκολ σε 21 ματς! Φέτος μεταγράφηκε στην Επισκοπή, με την οποία έπαιξε μόλις σε 4 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Με την απόκτησή του, ο Αιολικός καλύπτει τη μία από τις δύο θέσεις στην επίθεση, όπου ζητούσε ενίσχυση και απομένει πλέον η εξεύρευση ενός ακόμα στη γραμμή κρούσης, αλλά και ενός μέσου, από τη στιγμή που η περίπτωση του Παβλι Βανγκέλι δεν προχώρησε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey