Στα "κυανόλευκα" και ο Βανγκέλι!

18/01/2016 - 20:30

Μπορεί πριν λίγες ημέρες ο Αιολικός να βρέθηκε πολύ κοντά στην απόκτηση του Πάβλι Βανγκέλι, αλλά η συγκεκριμένη μεταγραφή να χάλασε, όμως η «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ» από την περασμένη εβδομάδα σας είχε ενημερώσει πως η υπόθεση του 31χρονου μέσου παραμένει «ζεστή» για τους «κυανόλευκους».

Αιολικός και Βανγκέλι βρίσκονταν σε ανοικτή γραμμή, με τους ανθρώπους της ομάδας της Μυτιλήνης να ζυγίζουν όλα τα δεδομένα και να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποτελεί μια εξαιρετικά χρήσιμη προσθήκη κι ας έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Φεβρουαρίου (ως επαγγελματίας από τη Football League), χάνοντας δηλαδή το κρίσιμο ματς στη Σπάρτη στις 31 Ιανουαρίου!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Τρικάλων, όπως και όλοι όσοι προέρχονται από επαγγελματικές κατηγορίες, έχουν πέσει… θύματα της αλλαγής του κανονισμού ιδιοτήτων και μεταγραφών για τη σεζόν 2015-16, που τους δίνει δικαίωμα να αγωνιστούν σε ερασιτεχνική κατηγορία μετά την 1η Φλεβάρη, αλλά τελικά αυτό το… 24ωρο δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Βανγκέλι έκανε μάλιστα την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες και περιμένει καρτερικά για το ντεμπούτο του υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ταουσιάνη.

Ο Πάβλι (Παύλος) Βανγκέλι ξεκίνησε την καριέρα του στην αλβανική Σκεντερμπέου και ήρθε στην Ελλάδα το 2002 για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Παραχωρήθηκε δανεικός στον Πανσερραϊκό και ακολούθως πήρε μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα. Έπαιξε επίσης σε ΠΑΟ Νέων Επιβατών, Παναιτωλικό, Ρόδο, Αναγέννηση Επανομής, Ηρακλή Ψαχνών πριν αγωνιστεί στην Κόρινθο, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Επέστρεψε στον Ηρακλή Ψαχνών και αγωνίστηκε σε Τύρναβο, Πανηλειακό και Τρίκαλα, με τον Αιολικό να αποτελεί πλέον τον 14ο σταθμό της καριέρας του. Μετρά περισσότερες από 250 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες και σίγουρα είναι μια μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο τη μεσαία γραμμή του συλλόγου.

Σε λίγη ώρα ο Βαγκέλι θα βρεθεί στα γραφεία του Αιολικού, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο Σταύρο Γριπιώτη και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους "κυανόλευκους".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey