Βάζει πούλμαν ο ΣΦΑΜ για το ματς με Χαλκίδα!

21/01/2016 - 14:27 Τελευταία τροποποίηση στις 22/01/2016 - 13:37

Ο Αιολικός υποδέχεται την Κυριακή (15:00) τη Χαλκίδα στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής, στην πρεμιέρα του Β' Γύρου.

Ο αγώνας, όπως και κάθε άλλος φετινός, διεξάγεται μακριά από τη φυσική έδρα της ομάδας λόγω του... ιδιόμορφου καθεστώτος χρήσης του "Ταρλά" και για το λόγο αυτό, οι οργανωμένοι του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης προχώρησαν στη ναύλωση πούλμαν, που θα αναχωρήσει από το κεντρικό πάρκινγκ (έναντι Super Market Βερόπουλου) την Κυριακή στις 13:30 με προορισμό το Λεκανοπέδιο, επιστρέφοντας μετά τη λήξη του αγώνα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων θέλουν να μεταβούν οργανωμένα ή δεν έχουν μεταφορικό μέσο, η συγκέντρωση θα γίνει ένα τέταρτο νωρίτερα, δηλαδή στις 13:15.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης προσκαλεί όλων τον κόσμο σε συσπείρωση για τον Κυριακάτικο αγώνα στο Δήμοτικο Στάδιο Καλλονής επίσης ενημερώνουν ότι έχει ναυλωθεί πούλμαν προς διευκόλυνση του κόσμου προς Καλλονή το οποίο θα αναχωρήσει στης 13:30 έναντι του Βερόπουλου στο πάρκινγκ Μυτιλήνης. Με εκτίμηση Σ.Φ.Α.Μ."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey