Σήμερα η εκδίκαση, αργεί η απόφαση!

03/03/2016 - 13:23

Τσικνοπέμπτη στα έδρανα της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα κάνουν σήμερα το απόγευμα οι άνθρωποι της Σπάρτης, του ΠΑΟ Βάρδας και του Κανάρη Νενήτων, αφού στις 16:00 αναμένεται να ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης των αναβληθέντων αγώνων της 16ης Αγωνιστικής στον 3ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Ο Αιολικός δε θα παραστεί, εφόσον δεν έχει καταθέσει ένσταση.

Σπάρτη και ΠΑΟ Βάρδας δεν ταξίδεψαν προς Χίο και Μυτιλήνη, αντίστοιχα την προπερασμένη Κυριακή, λόγω του απαγορευτικού απόπλου που είχε εκδώσει το Λιμεναρχείο Πειραιά εξαιτίας των δυνατών ανέμων που έπνεαν στο Αιγαίο. Το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο θα αναχωρούσε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ωστόσο απέπλευσε τελικά στις 10 το πρωί της Κυριακής. Οι αποστολές των δύο ομάδων έλαβαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα για τη μη εκτέλεση του δρομολογίου και ακολούθως επέστρεψαν στις βάσεις τους, αφού πρώτα επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος Μιχάλη Τζανόπουλο.

Ο Κανάρης, σε αντίθεση με τον Αιολικό, κατέθεσε ένσταση. Η ομάδα της Χίου επικαλείται πως η Σπάρτη θα μπορούσε να φτάσει εγκαίρως στη Χίο όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, εάν ταξίδευε το πρωί της Κυριακής αεροπορικώς. Μάλιστα, σήμερα στην εκδίκαση της υπόθεσης ο δικηγόρος της αναμένεται να καταθέσει υπ' όψη της Πειθαρχικής Επιτροπής έγγραφο του αεροδρομίου που αποδεικνύει ότι υπήρχαν τουλάχιστον 30 διαθέσιμες θέσεις στην πρωινή πτήση από το "Ελ. Βενιζέλος" της Αθήνας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Πειθαρχική αποτελείται από δικαστές, που θα κρίνουν με βάση τα ισχύοντα του Κανονισμού, ο οποίος εμπεριέχει μια σχετική ασάφεια και έχει ενδιαφέρον να φανεί το σκεπτικό της Επιτροπής αναφορικά με την απόφασή της, η οποία όμως θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Πέμπτη (10/3)! Συγκεκριμένα, την Επιτροπή συνθέτουν οι Αλκιβιάδης Φερεσίδης (πρόεδρος), Σωτήριος Τσουβαλάς (αναπλ. Πρόεδρος), Χριστίνα Ρούτη (μέλος), Μαγδαληνή Σακέτου (μέλος) και Μαρία Σοφού (μέλος).

Σε περίπτωση επανορισμού των αναμετρήσεων, το Αιολικός-ΠΑΟ Βάρδας είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί πριν τις 23 Μαρτίου. Κι αυτό γιατί στις 16 του μήνα, ο Αιολικός θα πρέπει να ταξιδέψει στη Ρόδο ή στη Σαντορίνη για το ματς του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με αντίπαλο τον Ιάλυσο ή τον Πανθηραϊκό. Ενώ, στο ενδεχόμενο που ακολουθήσει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση, η υπόθεση αναμένεται να τελεσιδικήσει προς το τέλος του Μάρτη!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey