Ξαφνική αποχώρηση Κουτρομπίλα!

08/03/2016 - 17:25 Τελευταία τροποποίηση στις 08/03/2016 - 18:02

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της παραίτησης του Γιώργου Κουτρομπίλα από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή, στις τάξεις του Αιολικού, λίγα μόλις 24ωρα μετά τη νέα... ανατροπή δεδομένων στον 3ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Με μια ξαφνική ανακοίνωσή της, η διοίκηση του συλλόγου γνωστοποίησε την παραίτηση του Γιώργου Κουτρομπίλα, δίνοντας στη δημοσιότητα και μια δήλωση του ιδίου για τους λόγους της αποχώρησής του από την ομάδα.

"Οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, καθώς και ένα προσωπικό μου πρόβλημα, καθιστούν αδύνατο να ακολουθήσω την ομάδα στο κρίσιμο σημείο που βρίσκεται, με τις αυξημένες αγωνιστικές της υποχρεώσεις και με αναγκάζουν, σεβόμενος τη σημασία της καίριας θέσης που κατέχω αφιλοκερδώς, να παραιτηθώ. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα και να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου", δήλωσε ο Γιώργος Κουτρουμπίλας. Λόγια που αναμφίβολα προκαλούν έκπληξη, αν αναλογιστεί κανείς ότι μετά το ναυτικό ατύχημα που είχε πολύ πρόσφατα στην υπηρεσία του, βρέθηκε άμεσα στο πόστο του στον αγώνα με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων, έστω και... κουτσαίνοντας!

Από την πλευρά της η διοίκηση ανακοίνωσε τα εξής, δια στόματος του Προέδρου Σταύρου Γριπιώτη: "Το Διοικητικό Συμβούλιο και προσωπικά ο Πρόεδρος του Αιολικού Μυτιλήνης, ευχαριστούμε τον Γιώργο Κουτρουμπίλα, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα προσέφερε αφιλοκερδώς τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την μεγάλη του αγάπη για τον σύλλογό μας. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο, τον θεωρούμε -και θα είναι- πάντα μέλος της μεγάλης οικογένειας του Αιολικού."

Το "SL" παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην ομάδα της Μυτιλήνης και ήδη από τις μέχρι τώρα πληροφορίες προκύπτει ότι η θέση του τεχνικού διευθυντή δεν πρόκειται να παραμείνει κενή, αφού η αγωνιστική περίοδος οδεύει προς την κορύφωσή της και η αποχώρηση Κουτρομπίλα ουσιαστικά... προλειαίνει το έδαφος για την έλευση του αντικαταστάτη του! Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη εξέλιξη στον Αιολικό έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά και τα συμπεράσματα που εξάγονται από τα κείμενα των δύο ανακοινώσεων, σε συνδυασμό με τις φημολογίες που αναπτύσσονται για το παρασκήνιο της υπόθεσης, μόνο σαφή δεν μπορούν να θεωρηθούν αυτή τη στιγμή.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey