Βάζει πούλμαν ο ΣΦΑΜ για την Κυριακή!

09/03/2016 - 12:43

Κυριακή, αντί για Σάββατο που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα αγωνιστεί ο Αιολικός με αντίπαλο την Καλαμάτα (15:00), στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Μετά και τα τελευταία αποτελέσματα, η ομάδα της Μυτιλήνης έχει αναπτερώσει τις ελπίδες της για τον τίτλο και το προνομιούχο εισιτήριο της ανόδου. Μαζί έχει αλλάξει και η ψυχολογία του κόσμου, που αναμένεται να δώσει το παρόν στο γήπεδο, ενισχύοντας τους ποδοσφαιριστές του Πέτρου Μίχου. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης προχώρησε στη ναύλωση πούλμαν, που θα αναχωρήσει από το κεντρικό πάρκινγκ (έναντι Super Market Βερόπουλου) την Κυριακή στις 13:30 με προορισμό το Λεκανοπέδιο, επιστρέφοντας μετά τη λήξη του αγώνα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων θέλουν να μεταβούν οργανωμένα ή δεν έχουν μεταφορικό μέσο, η συγκέντρωση θα γίνει ένα τέταρτο νωρίτερα, δηλαδή στις 13:15.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ενημερώνουμε τους Λέσβιους φιλάθλους ότι ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης έχει μισθώσει πούλμαν για την μεταφορά τους στην Καλλονή, το οποίο θα αναχωρήσει στις 13:30 από το πάρκινγκ έναντι Βερόπουλου για το παιχνίδι της αγωνιστικής κόντρα στην Καλαμάτα στης 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλονής...! Με εκτίμηση Σ.Φ.Α.Μ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey