Με Ιάλυσο στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

09/03/2016 - 19:07

Ο Ιάλυσος επικράτησε του Πανθηραϊκού με σκορ 3-1 στην Α' Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και έτσι προέκυψε ο αντίπαλος του Αιολικού στο θεσμό, με την ομάδα της Μυτιλήνης να ταξιδεύει την ερχόμενη εβδομάδα στη Ρόδο, για να τεθεί αντιμέτωπη με την εκπρόσωπο της ΕΠΣ Δωδεκανήσν στον 4ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα της Σαντορίνης που συμμετέχει στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων, προηγήθηκε με γκολ του Βέρμπη στο 7ο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση, αφού ο Ιάλυσος -αν και με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του- ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1 και με γκολ των Πλύγκου, Μαθιού και Χειμωνέττου, πήρε την πρόκριση με τελικό σκορ 3-1.

Ο αγώνας Ιάλυσος-Αιολικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη (16/3), ωστόσο η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης αναμένεται να ζητήσει τον ορισμό του παιχνιδιού την Τρίτη (15/3) για συγκοινωνιακούς λόγους.

Στο άλλο ματς του 8ου Ομίλου, το Κερατσίνι κέρδισε τον Ηρακλή Θυμιανών με 1-0 χάρη σε πέναλτι - γκολ του Κουρκούτη (30΄), με τους Χιώτες να έχουν δοκάρι σε προσπάθεια του Βασιλάκη (48').

Το έτερο ματς της 1ης Αγωνιστικής, μεταξύ Πυθαγόρα και Ηλυσιακού ή Χαλανδρίου κατακυρώθηκε στα χαρτιά υπέρ της ομάδας της Σάμου, αφού λόγω ένστασης της ΑΕ Ηρακλείου στην ΕΠΣ Αθηνών, εκκρεμεί η διεξαγωγή του τελικού.

Για τη 2η Αγωνιστική του 8ου Ομίλου τα ζευγάρια διασταυρώνονται ως εξής (16/3):

Ιάλυσος-Αιολικός

Κερατσίνι-Πυθαγόρας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey