Πιθανότατα 23/3 με ΠΑΟ Βαρδας

11/03/2016 - 20:06

Όπως αναμενόταν, η ΕΠΟ θα προχωρήσει άμεσα στον επανορισμό του αγώνα Αιολικός-ΠΑΟ Βάρδας, που δεν είχε διεξαχθεί στις 21 Φεβρουαρίου, λόγω αδυναμίας της ομάδας της Πελοποννήσου να έρθει στη Λέσβο λόγω απαγορευτικού απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίασης της Πειθαρχικής Επιτροπής, αποφασίσθηκε ότι εντός 15 ημερών θα πρέπει να διεξαχθεί το ματς. Πιθανότερη ημερομηνία φαντάζει αυτή τη στιγμή η Τετάρτη 23 Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είναι ανεξάρτητη από εκείνη του αγώνα Κανάρη Νενήτων-Σπάρτης, αφού η ομάδα της Χίου έχει καταθέσει ένσταση και ζητά να πάρει το ματς στα χαρτιά, σε αντίθεση με τον Αιολικό, που δεν "κυνήγησε" συνειδητά την τιμωρία του ΠΑΟ Βάρδας. Η Πειθαρχική Επιτροπή δεν εκδίκασε χθες την ένσταση του Κανάρη, λόγω της αποχής των δικηγόρων και έτσι αναμένεται να συζητηθεί στις 17 Μαρτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την εξής αποφάσεις:

- Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, που είχε αρχικά ορισθεί για τις 21/2/2016, αλλά δεν διεξήχθη, μεταξύ των ομάδων Αιολικός Παμβουπρασιακός, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την έκδοση της παρούσας απόφασης."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey