Με 14 παίκτες και χωρίς Μίχο στη Ρόδο!

16/03/2016 - 10:48 Τελευταία τροποποίηση στις 17/03/2016 - 11:57

Ο Αιολικός αγωνίζεται το μεσημέρι στη Ρόδο με αντίπαλο τον Ιάλυσο στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με τον νικητή της σημερινής αναμέτρησης να αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Κερατσίνι, το οποίο επιβλήθηκε χθες του Πολυκράτη Σάμου με 2-0.

Ασφαλώς, ο μεγάλος στόχος της ομάδας της Μυτιλήνης είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στη Football League και υπό αυτό το πρίσμα δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Αιολικός θα παραταχθεί με ένα κράμα νεαρών και έμπειρων ποδοσφαιριστών. Εξάλλου το γεγονός πως ο Ιάλυσος αρνήθηκε πεισματικά να συναινέσει στη διεξαγωγή του αγώνα ημέρα Τρίτη, για συγκοινωνιακούς λόγους, αναγκάζει τον Αιολικό να ταξιδέψει αεροπορικώς αυθημερόν και να επιστρέψει στη βάση του την Πέμπτη πια, τη στιγμή που το μυαλό όλων είναι στο Λουτράκι. Εντύπωση προκαλεί πάντως το ότι στη Ρόδο δε θα βρεθεί ούτε ο Πέτρος Μίχος, που θα μείνει στη Μυτιλήνη για να προπονήσει τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές, με την ομάδα να κοουτσάρεται από τον Θεγάνη Διονυσάτο.

Η αποστολή του Αιολικού για τη Ρόδο αποτελείται από 14 παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο νεοαποκτηθείς Θωμάς Παπαδόπουλος, που βρέθηκε στην αποστολή και στο ματς με την Καλαμάτα, μετά τις προπονήσεις που πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα με την υπόλοιπη ομάδα. Αναλυτικά: Παπαλόπουλος, Ζαχαρής, Μπράκουλα, Καδής, Κρητικός, Μαρίνος, Καλαγκάνης, Σαλταμάρας, Σαμπάνης, Αθανασόπουλος, Λαλάς, Μπακάλης, Τσιλιγκίρης, Παπαδόπουλος.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:15 στο "Οικονομίδειο", αν και αρχικά ορίστηκε στις 15:00, έπειτα από αίτημα της ομάδας της Μυτιλήνης. Διαιτητές ορίστηκαν οι Γαλάνης, Ρούντος και Κυριακόπουλος, άπαντες του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey