Και επίσημα 23/3 με ΠΑΟ Βάρδας

17/03/2016 - 14:30

Η Επιτροπή της Γ' Εθνικής οριστικοποίησε πριν από λίγα λεπτά την ημερομηνία τέλεσης του εξ΄αναβολής αγώνα Αιολικός-ΠΑΟ Βάρδας, παίρνοντας τη... σκυτάλη από την Πειθαρχική Επιτροπή, που είχε αποφασίσει πριν λίγες ημέρες τον επανορισμό του.

Έτσι λοιπόν, ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου, όπως σας είχε ενημερώσει το "SL" από την περασμένη βδομάδα. Η ώρα έναρξης του παιχνιδιού θα είναι ωστόσο 15:30, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε φιλάθλους από τη Μυτιλήνη να βρεθούν στο Στάδιο "Κ. Κεντέρης" της Καλλονής, μιας και πρόκειται για εργάσιμη ημέρα.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση αυτή είναι ανεξάρτητη με το έτερο ματς της ίδιας αγωνιστικής μεταξύ Κανάρη - Σπάρτης, που δεν είχε επίσης διεξαχθεί. Οι Χιώτες εξάλλου έχουν καταθέσει ένσταση, διεκδικώντας να κερδίσουν το ματς στα χαρτιά, επικαλούμενοι ότι η ομάδα της Λακωνίας δεν εξάντλησε τα περιθώρια να βρίσκεται στο γήπεδο (ταξιδεύοντας αεροπορικώς), όπως προβλέπει ο ΚΑΠ. Η υπόθεση συζητείται σε λίγη ώρα στην Πειθαρχική της ΕΠΟ, ενώ η απόφαση της επιτροπής αναμένεται την επόμενη Πέμτπη (24/3).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey