Το βλέμμα στη Γενική Συνέλευση

30/05/2016 - 13:22 Τελευταία τροποποίηση στις 30/05/2016 - 13:34

Ίσως και πιο νωρίς από ποτέ, ο Αιολικός μπαίνει από τις τελευταίες ημέρες του Μαΐου σε διαδικασία ανασύνταξης, με τη διεξαγωγή σήμερα αργά το απόγευμα της ετήσιας Γενικής του Συνέλευσης, στο Επιμελητήριο Λέσβου.

Φυσικά, η σημερινή συνάθροιση Αιολικών (20:30) θα δώσει μια πρόγευση όσων θα ακολουθήσουν λογικά τις επόμενες ημέρες, αφού εκτός του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της απερχόμενης διοίκησης, η θητεία της οποίας λήγει και τυπικά, πολύ δύσκολα θα προκύψουν άλλες εξελίξεις αναφορικά με τον προγραμματισμό και τον προϋπολογισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, θέμα που είναι επίσης στην ημερήσια διάταξη, εκτός αν υπάρξει χειροπιαστό ενδιαφέρον και σχέδιο από ανθρώπους που θα επιδιώξουν να αναλάβουν τις τύχες του διοικητικού συμβουλίου και κατ’ επέκταση του συλλόγου, παρουσιάζοντας παράλληλα και το πλάνο τους για την επόμενη τουλάχιστον διετία.

Στον Αιολικό είναι… μαθημένοι από άκαρπες Γενικές Συνελεύσεις και πώς άλλωστε να ξεχάσει κανείς πως τρία καλοκαίρια πριν η διοικητική λύση βρέθηκε μέσα από την 5η διαδοχική τέτοια διαδικασία. Άπαντες ευελπιστούν πως φέτος δεν θα χρειαστεί να συμβεί κάτι παρόμοιο, όμως οι εποχές είναι πιο δύσκολες από ποτέ και κανείς δεν μπορεί μετά βεβαιότητας να μιλήσει για τη διάδοχη κατάσταση στη διοίκηση του συλλόγου.

Πρώτος στόχος είναι η απαρτία από τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Αιολικού, ώστε να μπορέσουν να συζητηθούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και να εγκριθούν τόσο οι απολογισμοί, όσο και οι απαλλαγές των μελών του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να γίνει επαναληπτική γενική συνέλευση, η οποία εφόσον χρειαστεί, βάσει καταστατικού έχει οριστεί για τη Δευτέρα 6 Μαΐου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey