Συμφώνησαν να τα... ξαναπούν!

31/05/2016 - 12:48

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η Γενική Συνέλευση του Αιολικού, η οποία λόγω προχωρημένης ώρας λίγο πριν τα μεσάνυχτα διακόπηκε και θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα (6/6), στις 20:00 ξανά στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Λέσβου.

Με μια μικρή καθυστέρηση και αφού υπήρχε η απαραίτητη απαρτία, ορίστηκε αρχικά πρόεδρος της συνέλευσης ο πρώην τραπεζικός και μέχρι πριν κάποιο χρονικό διάστημα και μέλος της διοίκησης Γιώργος Βαρκάρης και γραμματέας η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του συλλόγου Αγγελική Λεμονιά. Ακολούθως κλήθηκε στο βήμα ο απερχόμενος πρόεδρος Σταύρος Γριπιώτης να προβεί στον διοικητικό απολογισμό. Εκεί, αναλύθηκαν όλα τα πεπραγμένα της σεζόν που ολοκληρώθηκε, δόθηκαν εξηγήσεις για συγκεκριμένες επιλογές και αναλύθηκαν οι ευθύνες της μη επίτευξης της ανόδου. Ο Σταύρος Γριπιώτης επανέλαβε όσα ουσιαστικά είχε αναφέρει και στην πρόσφατη συνέντευξή του στην αθλητική εφημερίδα "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ", την οποία μάλιστα επικαλέστηκε ουκ ολίγες φορές στη διάρκεια της ομιλίας του. Με μοναδικό διαφωνούντα τον Παναγιώτη Ανδριώτη, ο διοικητικός απολογισμός εγκρίθηκε σχεδόν ομόφωνα.

Στη συνέχεια, ο Σταύρος Γριπιώτης προχώρησε στον οικονομικό απολογισμό, αναλύοντας το πλάνο που είχε η απερχόμενη διοίκηση για τη χρονιά που πέρασε. Εξήγησε το σκεπτικό με το οποίο έγιναν οι όποιες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ενώ αναφορικά με ένα μικρό οφειλόμενο ποσό προς τρίτους που έχει δημιουργεί, επεσήμανε πως αποτελεί υποχρέωση της δικής του διοίκησης να το εξοφλήσει και δεσμεύτηκε ότι πολύ σύντομα θα τακτοποιηθεί, δίνοντας την υπόσχεση πως η νέα διοίκηση που θα προκύψει θα παραλάβει μηδενικές οφειλές, ώστε να ξεκινήσει τη θητεία της δίχως οικονομικές εκκρεμότητες. Ενδιαφέρον σημείο του οικονομικού απολογισμού ήταν εκείνο της σύγκρισης με αυτόν της προηγούμενης περιόδου, που τον εμφάνιζε μειωμένο κατά κάποιες χιλιάδες ευρώ. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Σταύρος Γριπιώτης, ακόμα και οι αλλαγές που έγιναν τον Γενάρη στο ρόστερ δεν "φούσκωσαν" το ταμείο, αντιθέτως ο Αιολικός οικονομικά βγήκε και κερδισμένος.

Αμέσως μετά, πήραν το λόγο μέλη της συνέλευσης όπως οι διαχρονικοί φίλοι της ομάδας Χρήστος Πουλέλλης, Παναγιώτης Ανδριώτης, Στρατής Γεωργής, Σπύρος Σαλαβός, ο πρόεδρος του ΣΦΑΜ Κώστας Παπτσάς, ο παλαίμαχος άσος Γιάννης Μανούσος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος και ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Βαρκάρης. 

Μετά το τέλος των τοποθετήσεων, διαβάστηκε επιστολή του Παναγιώτη Τρύφωνα προς το σώμα της γενικής συνέλευσης (το κείμενο της οποίας θα δημοσιευθεί σε ξεχωριστή ανάρτηση). Εκ μέρους της οικογένειας, ο ισχυρός χρηματοδότης του Αιολικού την τελευταία τριετία, ευχήθηκε να βρει ο σύλλογος μια νέα διοίκηση μέσα από αυτή την καταστατική διαδικασία, επαναλαμβάνοντας σε κάθε τόνο την αγάπη του για τον Αιολικό. Δεσμεύθηκε μάλιστα πως θα συναντηθεί με το νέο σχήμα προκειμένου να συζητηθεί το διοικητικό και αγωνιστικό τους πλάνο, από το οποίο όπως εξήγησε θα εξαρτηθεί και το ύψος της φετινής χορηγίας.

Με την ώρα περασμένη, η Γενική Συνέλευση διακόπηκε και αποφασίστηκε από το σώμα να συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα, στις 20:00, στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Λέσβου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey