Καμία υποψηφιότητα!

31/05/2016 - 13:28

Όταν η συζήτηση έφτασε στην πραγματοποίηση εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού σχήματος, άρχισαν οι πρώτοι προβληματισμοί. Ο Στράτος Γεωργής ενημέρωσε πως παρά την προθεσμία που είχε δώσει ο σύλλογος για την υποβολή υποψηφιοτήτων, δεν υπήρξε κανείς ενδιαφερόμενος και έτσι η γενική συνέλευση αντιμετώπισε το πρώτο της αδιέξοδο.

Την κατάσταση προσπάθησε να σώσει ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, παίρνοντας το λόγο και προτρέποντας το σώμα να εκλέξει μια τριμελή επιτροπή, που θα αναλάμβανε να ξεκινήσει κάποιες επαφές στο μεσοδιάστημα μέχρι την επόμενη Δευτέρα (6/6), αναζητώντας παράγοντες, οικονομικούς και μη, που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στο νέο διοικητικό σχήμα. Ο Σταύρος Γριπιώτης μάλιστα θυμήθηκε ένα περιστατικό το 2000, όταν με πρωτοβουλία Ψαρρόπουλου κλήθηκε ο ίδιος από τα Λουτρά για να προσφέρει διοικητικά στον Αιολικό...

Στην επιτροπή αυτή θα συμμετάσχει ο Σταύρος Ψαρρόπουλος, που ζήτησε παράλληλα και έναν εκπρόσωπο της απερχόμενης διοίκησης, με τον Σταύρο Γριπιώτη να το αποδέχεται με τη σειρά του, προτείνοντας και στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιάννη Μανούσο να είναι το τρίτο μέλος, όπως και έγινε. Η επιτροπή αυτή έπιασε άμεσα δουλειά και τα αποτελέσματά της θα φανούν τις επόμενες ημέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey