Στηρίζει ο Τρύφων, αλλά υπό... προϋποθέσεις!

31/05/2016 - 13:50 Τελευταία τροποποίηση στις 31/05/2016 - 14:07

Αναμφίβολα, όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Λέσβου περίμεναν με αγωνία την τοποθέτηση του Παναγιώτη Τρύφωνα, ο οποίος μπορεί να μην παραβρέθηκε στη συνέλευση, ωστόσο απέστειλε επιστολή προς το σώμα, την οποία διάβασε μετά από το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, αλλά και τις τοποθετήσεις των παρευρισκομένων, ο Σταύρος Γριπιώτης.

Στο λιτό κείμενο της επιστολής, ο Παναγιώτης Τρύφων στέλνει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσει ο Αιολικός, πετώντας ουσιαστικά το μπαλάκι προς τη γενική συνέλευση, από την οποία θα πρέπει να προκύψει "ένα πολυπρόσωπο σχήμα, που θα προσδώσει στο σύλλογο την απαραίτητη οργάνωση, λειτουργικότητα, αλλά και οικονομική σταθερότητα". Εφόσον συμβεί αυτό, δεσμεύθηκε εκ μέρους της οικογένειάς του, να παραβρεθεί σε μια συνάντηση με τη νέα διοίκηση στην οποία θα πρέπει να του θέσουν επί τάπητος το αγωνιστικό πλάνο και τον οικονομικό τους σχεδιασμό, ώστε ακολούθως να συζητηθούν περαιτέρω ενέργειες.

Για πρώτη φορά λοιπόν, ο Παναγιώτης Τρύφων δείχνει την κατεύθυνση προς την οποία πρέπει να κινηθεί ο Αιολικός. Ο μεγάλος χορηγός - χρηματοδότης του συλλόγου, έπειτα από μια τριετία κατά την οποία ξοδεύτηκαν πολλά λεφτά, με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα και μοναδικά -πλην όμως σημαντικά- κέρδη το γεγονός της συνέχισης ύπαρξης του συλλόγου, αλλά και τη δημιουργία του προπονητικού κέντρου, θέτει πια ως βασική προϋπόθεση για την από μέρους του στήριξη, τη δημιουργία σταθερών βάσεων, όπου πάνω τους θα μπορέσει ο σύλλογος να χτίσει αυτό που εκείνος ονειρεύεται: μια ομάδα που θα απαρτίζεται μόνο από ντόπια παιδιά, την οποία θα αγκαλιάσει όλη η Λέσβος.

Είναι πλέον στο χέρι των ανθρώπων που θα κληθούν να αναλάβουν τη διοίκηση του Αιολικού, να μπορέσουν να πλησιάσουν το όραμα του Παναγιώτη Τρύφωνα. Και οι μέρες που ακολουθούν είναι πιο κρίσιμες από ποτέ...

Αναλυτικά η επιστολή:

"Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν ήταν εφικτό να παρευρεθώ σήμερα ανάμεσά σας, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το γεγονός, πως όλους μας συνδέει η κοινή μας αγάπη για τον Αιολικό.

Όπως γνωρίζετε τα τρία τελευταία χρόνια η οικογένεια μου ήταν χορηγός, αρωγός και συμπαραστάτης της Διοίκησης του Αιολικού στην προσπάθεια που έκανε συμμετέχοντας στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με οδηγό μας την αγάπη για τον τόπο μας και το νησί μας.

Όραμά μου, από την πρώτη στιγμή, το οποίο ίσως πολλοί να γνωρίζετε, ήταν η δημιουργία μιας ομάδας που θα απαρτίζεται μόνο από ντόπια παιδιά, τα οποία θα αγωνίζονται με ψυχή, για τη φανέλα, σεβόμενα την ιστορία του Αιολικού μας. Μια τέτοια ποδοσφαιρική ομάδα, θεωρώ δεδομένο πως θα την αγκαλιάσει όλη η Λέσβος.

Εύχομαι ότι μέσα από την αποψινή διαδικασία, θα προκύψει ένα πολυπρόσωπο σχήμα, που θα αποτελέσει το νέο διοικητικό συμβούλιο του Αιολικού, προσδίδοντάς στο σύλλογο την απαραίτητη οργάνωση, λειτουργικότητα, αλλά και οικονομική σταθερότητα.

Μετά την Γενική Συνέλευση και με την νέα πλέον Διοίκηση του Αιολικού, όπως αυτή θα προκύψει, θα κανονίσουμε μια συνάντηση για να μου θέσουν το αγωνιστικό πλάνο τους και τον οικονομικό σχεδιασμό που έχουν, και να συζητήσουμε τις περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ας στηρίξουμε όλοι μαζί τον Αιολικό μας. Ο καθένας, με όποιο τρόπο μπορεί. Από αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Τρύφων"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey