Παράταση στην αγωνία!

07/06/2016 - 11:03 Τελευταία τροποποίηση στις 07/06/2016 - 11:37

Δεν έβγαλε... λευκό καπνό τελικά η συνέχιση της Γενικής Συνέλευσης του Αιολικού, που πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λέσβου. Λίγο μετά τις 20:30 φίλοι και μέλη του συλλόγου παραβρέθηκαν εκεί για να συζητήσουν την επόμενη μέρα του Αιολικού, αναμένοντας και τις επίσημες τοποθετήσεις της επιτροπής, που συστήθηκε πριν μία εβδομάδα, για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις υποψήφιων επιχειρηματιών να ασχοληθούν με τη διοίκηση.

Στην ουσία της υπόθεσης, δεν προέκυψε η παραμικρή εξέλιξη πέραν μόνο της ανακοίνωσης από πλευράς Σταύρου Γριπιώτη τεσσάρων ονομάτων, που έχουν εκφράσει τη διάθεση να είναι εντός του νέου διοικητικού σχήματος. Όπως ανέφερε ο απερχόμενος πρόεδρος του Αιολικού, που ήταν και ο μόνος ο οποίος άνοιξε τα χαρτιά του, ήρθε σε επαφή με δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τον Τάκη Τυροπώλη και τον Παντελή Βερρή, που έχουν προσφέρει εμπράκτως ως τώρα οικονομική στήριξη στο σύλλογο, καθώς επίσης τον πρώην πρόεδρο του Αιολικού Γιάννη Φλωρίδη. Το όνομα-έκπληξη που αναφέρθηκε από πλευράς Γριπιώτη αφορούσε τον πρόεδρο του Αίγειρου Μυστεγνών, Στρατή Μπότη, ο οποίος όμως όπως διευκρινίστηκε δεν επιθυμεί να αποτελέσει μέλος του ΔΣ, αφού θα συνεχίσει να ασχολείται διοικητικά με τον Αίγειρο, προσφέροντας ωστόσο ισόποση χορηγία στη νέα διοίκηση με όσα θα συνεισφέρει ένα απλό μέλος του ΔΣ. Ωστόσο ελάχιστα λεπτά νωρίτερα, ο Τάκης Τυροπώλης από του βήματος είχε ενημερώσει το σώμα της συνέλευσης πως δεν επιθυμεί για προσωπικούς λόγους να αναλάβει κάποιο πόστο, αφού τις τελευταίες ημέρες πολλά ακούγονταν ακόμα και για την προεδρία του Αιολικού.

Ακολούθως, ανέβηκε στο βήμα ο Σταύρος Ψαρρόπουλος ο οποίος μίλησε γενικά για το μοντέλο που πρέπει να ακολουθηθεί. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου τόνισε πως απαιτείται συλλογική προσπάθεια και τα μέλη που θα μπουν στο νέο διοικητικό σχήμα να είναι ισότιμα, από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει στο προσκήνιο κάποιος μεγάλος χρηματοδότης που θα αναλάβει την προεδρία. Ανέφερε δε ότι χρειάζεται έξτρα χρόνος για να ολοκληρωθούν οι όποιες συζητήσεις, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα με τα οποία ο ίδιος έχει έρθει σε επαφή. Ζήτησε ωστόσο τη διευκρίνιση του Σταύρου Γριπιώτη σχετικά με την αποπληρωμή των οφειλών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο σύλλογο, για να λάβει την απάντηση από τον μέχρι πρότινος πρόεδρο του Αιολικού, ότι ήταν ξεκάθαρη η τοποθέτησή του από την προηγούμενη εβδομάδα, έχοντας αναλάβει την υποχρέωση να παραδώσει την ομάδα με μηδέν παθητικό στο νέο διοικητικό σχήμα.

Ο Γιάννης Μανούσος με τη σειρά του, μίλησε για δύο επαφές που έχει προχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες, χωρίς όμως και εκείνος να μπει σε διαδικασία ονοματολογίας, αφού δεν υπάρχει ακόμα κάτι τελεσίδικο. Ο παλαίμαχος άσος του Αιολικού έκανε λόγο για ενδιαφέρον σε πρώτη φάση χορηγίας προς το σύλλογο, αφού δεν είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και δεν θα ήθελαν τώρα να αναλάβουν τον προεδρικό θώκο, χωρίς πάντως να αποκλείεται αυτό να συμβεί αργότερα. Το μόνο στοιχείο που έδωσε για τη μία εκ των δύο επαφών, είναι πως πρόκειται για άνθρωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό και η ενασχόληση του πιο ενεργά με τον Αιολικό εξαρτάται από το εάν θα διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στο δια ταύτα, το σώμα αποφάσισε να διακόψει εκ νέου τη γενική συνέλευση και να συναντηθεί ξανά την Πέμπτη 16 Ιουνίου, στις 20:30. Με πρόταση Ψαρρόπουλου μάλιστα, η συνέχιση της διαδικασίας θα γίνει στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λέσβου και όχι στο Επιμελητήριο, ώστε να μην επιβαρύνεται ο σύλλογος με επιπρόσθετα έξοδα για την ενοικίαση της αίθουσας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey