Νέος Πρόεδρος ο Γιάννης Μανούσος!

29/06/2016 - 23:22 Τελευταία τροποποίηση στις 29/06/2016 - 23:38

Το "SL" σας είχε ενημερώσει για την αποψινή κρίσιμη συνάντηση, που έβγαλε τελικά αποτέλεσμα για τον Αιολικό, αφού όπως ανακοινώθηκε και επίσημα ο Γιάννης Μανούσος είναι ο νέος Πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου της Μυτιλήνης. 

Η περίπτωση του παλαίμαχου άσου των "κυανόλευκων" ήταν όπως είχε επισημάνει και η αθλητική εφημερίδα "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" τη Δευτέρα, λύση - μονόδρομος για τον Αιολικό, αφού συγκέντρωνε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Αφενός "έτρεξε" το θέμα της χορηγίας του επιχειρηματία Γιώργου Καραβατάκη, αφετέρου τυγχάνει της εμπιστοσύνης του Παναγιώτη Τρύφωνα, είναι παράλληλα άφθαρτος διοικητικά και ταυτόχρονα ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε ο σύλλογος, ιδιαίτερα αγαπητός και στις τάξεις των φιλάθλων.

Στο πλευρό του Μανούσου, θα βρεθεί ως Αντιπρόεδρος ο Γιάννης Φλωρίδης, Γενικός Γραμματέας αναλαμβάνει ένα νέο πρόσωπο, ο Μανώλης Αρμενάκας, ταμίας ο Τέλης Βερρής και απλά μέλη ο Σταύρος Γριπιώτης και ο Τάκης Τυροπώλης.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα και πιάνει άμεσα δουλειά, ώστε να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και ο Αιολικός να μπει σε τροχιά προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Φυσικά εκκρεμούν οι οριστικές αποφάσεις για το ύψος του φετινού προϋπολογισμού, όμως σε κάθε περίπτωση το νερό άρχισε πάλι να μπαίνει στο αυλάκι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey