Καταλήγει σε προπονητή

07/07/2016 - 11:34 Τελευταία τροποποίηση στις 07/07/2016 - 11:54

Ο Αιολικός βαδίζει στην τελική ευθεία των επαφών του για τον προπονητή, που θα αναλάβει να δουλέψει το φετινό αγωνιστικό πλάνο του συλλόγου και σύμφωνα με τις πληροφορίες του "SL" πιθανότατα μέχρι την Κυριακή να έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις με τους υποψήφιους στόχους.

Εκείνο που διαφαίνεται από τις έως τώρα διαπραγματεύσεις των ανθρώπων του Αιολικού είναι πως έχουν αποφασίσει να πορευτούν με προπονητή εκτός νησιού για ακόμα μία χρονιά. Ήδη, από τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων της νέας διοίκησης, ο πρόεδρος Γιάννης Μανούσος και οι συνεργάτες του έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των υποψήφιων στόχων τους για την τεχνική ηγεσία, με γνώμονα πάντα το βιογραφικό τους και την πρότερη εμπειρία τους σε ομάδες που είχαν λίγο ή πολύ παρόμοιο αγωνιστικό πλάνο με τον φετινό Αιολικό. 

Ο Πέτρος Μίχος, ως ένας προπονητής που γνωρίζει από μέσα το σύλλογο, παραμένει πολύ ψηλά στη λίστα του Αιολικού. Παράλληλα όμως, προτείνονται καθημερινά προπονητές στο σύλλογο της Μυτιλήνης και κάθε περίπτωση εξετάζεται προσεκτικά. Η διοίκηση φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει 3-4 από αυτές, μαζί με εκείνη του Μίχου και τα πάντα αναμένονται να ξεκαθαρίσουν μέσα στο σαββατοκύριακο. 

Να σημειωθεί ότι μετά και τη χθεσινή συνεδρίαση, τέταρτη μέσα σε λίγες ημέρες, του νέου διοικητικού συμβουλίου στον Αιολικό, δόθηκαν αρμοδιότητες στα μέλη του -ακόμα και στους εξωδιοικητικούς- ώστε να "τρέχουν" ταυτόχρονα πολλά ζητήματα σε όλα τα επίπεδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey