Στη Μυτιλήνη την Πέμπτη ο Μίχος

12/07/2016 - 18:03

Ο Πέτρος Μίχος θα είναι και φέτος στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Αιολικού, όπως σας έχει ενημερώσει από το Σάββατο το "SL", με τον έμπειρο προπονητή να έρχεται την Πέμπτη στη Μυτιλήνη για να πιάσει άμεσα δουλειά.

Η διοίκηση του Αιολικού, εκτιμώντας και την προσφορά του Μίχου στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, έχει από καιρό στα χέρια της τις εισηγήσεις του και με βάση αυτές, ξεκίνησε εδώ και λίγα 24ωρα τις επαφές της με παίκτες.

Ο Μίχος είχε φροντίσει πριν φύγει να αφήσει πλήρες φάκελο με τα "θέλω" του για την επόμενη χρονιά, αποσαφηνίζοντας και τις προθέσεις του αναφορικά με τον πάγκο του Αιολικού, έχοντας δεθεί με το σύλλογο από το πρώτο του πέρασμα, τη σεζόν 2004-05 στη Γ' Εθνική.

Μέσα στην ημέρα ίσως προκύψουν και οι πρώτες συμφωνίες με Μυτιληνιούς ποδοσφαιριστές, αφού υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με αρκετούς από αυτούς. Σε κάθε περίπτωση, ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει να υλοποιείται και με την έλευση Μίχου θα οριστικοποιηθούν και οι πιο δύσκολες αποφάσεις, σχετικά με το ρόστερ της νέας χρονιάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey