Συμφωνία και με Ευσταθίου

27/07/2016 - 10:11 Τελευταία τροποποίηση στις 27/07/2016 - 10:34

Ο Αιολικός συμπληρώνει ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ στο φετινό του ρόστερ, έχοντας ανοίξει... παρτίδες με τη Βόρεια Ελλάδα.

Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη για τον Λεωνίδα Χρήστου του Καμπανιακού, που σκόραρε 10 γκολ πέρυσι στον 1ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, το "SL" δίνει συνέχεια στο ρεπορτάζ με τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση της ομάδας της Μυτιλήνης, που προέρχεται επίσης από τη Μακεδονία.

Ο λόγος για τον Χρήστο Ευσταθίου, που έπαιξε πέρυσι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Πρόκειται για 24χρονο ακραίο χαφ, που αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πτέρυγα, έχοντας όμως τη δυνατότητα να παίξει και αριστερά. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή και τα προηγούμενα χρόνια φόρεσε επίσης τις φανέλες των Ελπιδοφόρου Κηφισίας, Χαλκίδας, Ηρακλή Ψαχνών, Γλυφάδας, Φωκικού, ΟΦΗ, πριν καταλήξει Στους "Πόντιους" της Καλαμαριάς.

Ο παίκτης έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Αιολικό και με την άφιξη του για την έναρξη της προετοιμασίας θα δώσει και επίσημα τα χέρια με τη διοίκηση του νέου του συλλόγου.

Παράλληλα, οι "κυανόλευκοι" προσπαθούν να ολοκληρώσουν μεταγραφές και από την ντόπια αγορά, με νεαρούς ποδοσφαιριστές από ομάδες της Α' Κατηγορίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey