Οριστικά τη Δευτέρα η "πρώτη" στην Αγία Μαρίνα!

28/07/2016 - 10:51 Τελευταία τροποποίηση στις 28/07/2016 - 11:05

Στον Αιολικό αποφάσισαν να πάνε την έναρξη της προετοιμασίας λίγες μέρες αργότερα, σε μια προσπάθεια να ολοκληρώσουν στο μεσοδιάστημα το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ, που θα έχει στη διάθεσή του φέτος ο Πέτρος Μίχος.

Έτσι λοιπόν, η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 18:30 στο προπονητικό κέντρο της Αγίας Μαρίνας. Εκεί, το τεχνικό τιμ και οι νέοι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία, πιάνοντας αμέσως δουλειά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "SL", ο νέος Αιολικός που θα κάνει την εμφάνισή του θα είναι συμπληρωμένος κατά ένα μεγάλο ποσοστό, δείγμα του ότι η διοίκηση έχει "τρέξει" τις μεταγραφικές της υποθέσεις όλο αυτό το διάστημα. Ήδη, από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του "SL" των προηγούμενων ημερών, Λεωνίδας Χρήστου (από Καμπανιακό) και Χρήστος Ευσταθίου (από Απόλλωνα Καλαμαριάς) είναι δύο "κλεισμένες" προσθήκες από τη βόρεια Ελλάδα και πολύ πιθανό είναι να αποκτηθεί και τρίτος ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν πέρυσι στον 1ο Όμιλο.

Παράλληλα, οι διοικούντες παλεύουν τις υποθέσεις αρκετών ντόπιων παικτών, ώστε η ομάδα της Μυτιλήνης να έχει έντονο τοπικό στοιχείο στο ρόστερ της. Πολλές κρούσεις της ωστόσο έχουν σταματήσει πάνω στις υψηλές απαιτήσεις των ομάδων της Α' Κατηγορίας. Στον Αιολικό τηρούν στάση αναμονής και παράλληλα εξετάζουν προσεκτικά κάθε πιθανό μεταγραφικό στόχο εκτός νησιού, που βρίσκεται σε νεαρή ηλικία και συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που θέτει ως προτεραιότητα η διοίκηση του Γιάννη Μανούσου. Φιλοδοξία, αποτελεσματικότητα και αρκετές συμμετοχές στην κατηγορία στα όσα χρόνια έχουν αγωνιστεί.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey