Νέο κεφάλαιο για Βερβέρη σε Θεσσαλονίκη και Παύλο Μέλα

29/07/2016 - 10:49 Τελευταία τροποποίηση στις 29/07/2016 - 11:03

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αιολικού Τόλης Βερβέρης ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή του, μετά την επιτυχία του στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Ο 18χρονος πέρασε και μάλιστα πρώτος στα ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που ήταν άλλωστε και η επιλογή του, έχοντας αριστεύσει και θα συνδυάσει φυσικά τις σπουδές του με τη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο.

Επόμενος σταθμός του ο Παύλος Μελάς, που αγωνίζεται στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο Βερβέρης, που ξεκίνησε από την Ακαδημία του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη, αγωνιζόμενος στα Λιονταράκια, μεταγράφηκε στον Αιολικό τη σεζόν 2013-14 και είχε ενεργή συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια της σεζόν τότε στον Αιολικό, αγωνιζόμενος βασικός -μόλις σε ηλικία 15 ετών- στα περισσότερα ματς της Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου, όταν η ομάδα της Μυτιλήνης κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Πέρυσι, ο Βερβέρης παραχωρήθηκε στο δεύτερο μισό της περιόδου στον Οδυσσέα Ελύτη, παίρνοντας ξανά παιχνίδια στα πόδια του στο τοπικό της Λέσβου, έχοντας ξεκινήσει τη σεζόν στον Αιολικό της Γ' Εθνικής.

Ο πρόεδρος του Παύλου Μελά Γιώργος Τσαρδακλής υποδέχθηκε θερμά τον Τόλη Βερβέρη στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης, ενώ παρών σε όλη τη διάρκεια των επαφών ήταν και ο εκπρόσωος του παίκτη, μάνατζερ FIFA με καταγωγή από τα Μυστεγνά Λέσβου, Αχιλλέας Χατζηνικολάου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey