Μπουρούς και Σπάρταλης, η επιστροφή!

01/08/2016 - 16:04 Τελευταία τροποποίηση στις 01/08/2016 - 16:56

Ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στον Αιολικό, με όρεξη για καθιέρωση μέσα από τα ματς της Γ' Εθνικής. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μπουρού, που ανήκε και τη σεζόν 2011-12 στην ομάδα της Μυτιλήνης, συμμετέχοντας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Ο Μπουρούς αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΛΚ, ξεκινώντας από την Κ20 και καταφέρνοντας σταδιακά να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, παίζοντας συνολικά 2 ματς στη Football League, αλλά και 7 στη Super League, τα 6 εκ των οποίων πέρυσι. Ενδιάμεσα είχε παραχωρηθεί και δανεικός στην Κύμη, συμμετέχοντας σε 7 ματς με 3 γκολ. Πρόκειται για 23χρονο επιθετικό, που ενισχύει ταυτόχρονα και το ντόπιο στοιχείο στους "κυανόλευκους".

Ο Πέτρος Μίχος όμως θα έχει στη διάθεσή του και άλλα νεαρά παιδιά από την Α' Κατηγορία της Λέσβου, αφού υπάρχει συμφωνία τουλάχιστον με ακόμη δύο.

Ο πρώτος είναι επίσης γνώριμος στον Αιολικό, έχοντας περάσει από το σύλλογο σε διαφορετικές περιόδους, πριν και μετά τις σπουδές του. Ο Παντελής Σπάρταλης, περί ου ο λόγος, γιος του παλαίμαχου άσου Γιώργου Σπάρταλη, τη χρυσή εποχή του συλλόγου, έπαιξε πέρυσι στον Αετό Λουτρών και θα φορέσει φέτος ξανά τη φανέλα του Αιολικού.

Ο δεύτερος είναι ο Στρατής Βασίλογλου, που συνεργάστηκε πέρυσι με τον Γιάννη Μανούσο στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και παλαιότερα στην Αναγέννηση. Ο παίκτης ανήκει στην ομάδα της Γέρας και παραχωρήθηκε με υποσχετική στον Αιολικό.

Σημαντικός είναι επίσης και ο κορμός που διατηρήθηκε από την περσινή σεζόν, με τις επίσημες ανακοινώσεις να γίνονται το απόγευμα, στη σημερινή πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey