Πρώτη προπόνηση με παλιούς και νέους [pics]

01/08/2016 - 22:08 Τελευταία τροποποίηση στις 02/08/2016 - 18:17

Ο Αιολικός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση για τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Αγία Μαρίνα, με πολλά νέα πρόσωπα αλλά και γνώριμους ποδοσφαιριστές από την προηγούμενη χρονιά. Στο προπονητικό κέντρο των "κυανόλευκων" βρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση, καθώς και αρκετοί φίλαθλοι, που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον, δίνοντας και τον γνωστό παλμό τους με τύμπανα, συνθήματα και καπνογόνα.

Ο Πέτρος Μίχος και το τεχνικό του επιτελείο έβαλαν τους παίκτες στα πρώτα βάσανα της σεζόν. Ο γυμναστής Βάιος Ρίπης "έτρεξε" τους ποδοσφαιριστές, ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Πολυζώνης δούλεψε με τέσσερις κίπερς, ενώ ο φυσικοθεραπευτής Ανδρέας Γαλάτης παρακολουθούσε... διακριτικά.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε με 26 παίκτες, εκ των οποίων αρκετοί που έπαιξαν και πέρυσι στο σύλλογο. Η αγωνία έλαβε τέλος για τους φιλάθλους, αφού ο Μιχάλης Κριπιντίρης, ο Δήμος Μανουσάκης και ο Σπύρος Μίχος αποτελούν την τριανδρία άνω των 33 ετών. Σε αυτούς προστίθενται από πέρυσι οι Καδής, Λαλάς, Ζαχαρής, Καπταγιάννης, Γ. Σαμπάνης, Μαρίνος, αλλά και ο Κρητικός, ενώ τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα εκτός νησιού είναι πλην των ήδη γνωστών Χρήστος Ευσταθίου και Λεωνίδας Χρήστου, οι Γιώργος Τάχιας, Παναγιώτης Πάππος, Φώτης Παπάζογλου. Οι δύο Γκανέζοι, για τους οποίους σας ενημέρωσε το πρωί το "SL" είναι ο γνώριμος Αμπντούλ Ραζάκ και ο Ιμπραχίμ Αζίζ, που δοκιμάζεται και αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί. Ωστόσο υπήρχαν και μεταγραφές εντός νησιού με τους Μπουρού (ΑΕΛΚ), Βασίλογλου (Αναγέννηση Γέρας), Ζηρόπουλο (Αιγέας Πλωμαρίου) και τον νεαρό Γιώργο Μανούσο (Αναγέννηση Γέρας). Στην προπόνηση έλαβαν κανονικά μέρος και οι Τριλιανός, Μουτζούρης, που ανήκουν στον Αιολικό, όπως επίσης και τρεις ποδοσφαιριστές εκτός νησιού, οι Τόλιας, Ευσταθίου και Συμεωνίδης, που δεν έχουν υπογράψει ακόμα. Να σημειωθεί ότι συμφωνία υπάρχει και με τον Παντελή Σπάρταλη, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία την επόμενη εβδομάδα, αφού υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία εκτός Λέσβου.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του "SL" από την πρώτη προπόνηση του Αιολικού

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey