Πάππος και ακόμα δύο κάτω από τα δοκάρια!

01/08/2016 - 22:21 Τελευταία τροποποίηση στις 01/08/2016 - 22:38

Με τέσσερις τερματοφύλακες φέτος στο ρόστερ του ο Αιολικός, αφού η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Πάππο, αλλά και δύο ακόμα νεαρούς κίπερς, που θα πλαισιώσουν τον Λευτέρη Ζαχαρή, μετατρέποντας σε ευχάριστο πονοκέφαλο την καθημερινή δουλειά υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πολυζώνη.

Ο Πάππος είναι 29 ετών, αρκετά έμπειρος αλλά και διψασμένος για αγωνιστική δράση. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας έπαιξε πέρυσι μόλις σε ένα ματς με τη Λαμία στη Football League, ωστόσο τα προηγούμενα χρόνια είχε γεμάτες χρονιές σε Καλαμάτα, Κύμη, Φωκικό, Οδυσσέα Νυδρίου και Αστέρα Ιτέας.

Ο Αιολικός ήρθε σε συμφωνία και με τον 19χρονο Φώτη Παπάζογλου, που αγωνιζόταν στην ΑΕΛΚ Κ20. Ο νεαρός από το Μόλυβο είχε πολλές συμμετοχές με τα τμήματα υποδομής των Καλλονιατών και πλέον στον Αιολικό θα πάρει και την εμπειρία της Γ' Εθνικής. Οι προσθήκες κάτω από τα δοκάρια όμως δε σταματούν εκεί, αφού στο ρόστερ των "κυανόλευκων" προστέθηκε και ο ταλαντούχος Γιώργος Ζηρόπουλος από τον Αιγέα Πλωμαρίου, που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν και με την Μικτή ΕΠΣ Λέσβου, τραβώντας τα βλέμματα με τις εμφανίσεις στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Φυσικά, υπάρχει και ο Λευτέρης Ζαχαρής που πήρε πέρυσι το βάπτισμα στη Γ' Εθνική και αναμφίβολα η μάχη στα γκολπόστ θα είναι έντονη τη φετινή σεζόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey