Δύο απουσίες και δύο επιστροφές

16/09/2016 - 13:06

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο Αιολικός την Παναχαϊκή στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, για τη 2η Αγωνιστική του 3ου Ομίλου στην Γ' Εθνική.

Ο Πέτρος Μίχος δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο ποδοσφαιριστές για την κυριακάτικη αναμέτρηση (16:30) στον "Ταρλά", που θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά. Ο λόγος για τον τραυματία -εδώ και καιρό- Γιώργο Παληγεώργο, που υπολογίζεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων από την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά και στον Γκανέζο αμυντικό Ιμπραχίμ Αζίζ, η μπλε κάρτα του οποίου δεν έχει έρθει ακόμα στην ΕΠΟ από την αντίστοιχη ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γκάνας.

Αντίθετα, όλα δείχνουν ότι το θέμα με το δελτίο του Απόστολου Ιωαννίδη θα λυθεί εντός της ημέρας, αφού υπάρχει καθημερινή επικοινωνία για την αποστολή της μπλε κάρτας του παίκτη από τη Γερμανία. Στα θετικά συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Γιώργου Τάχια, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής από πέρυσι και διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα. Τη δική του προσπάθεια να βρεθεί στην 11άδα δίνει και ο Χρήστος Κ. Ευσταθίου, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που του στέρησε τη συμμετοχή στην αποστολή για τη Βάρδα, ανεβάζοντας καθημερινά ρυθμούς, προσφέροντας έτσι μια έξτρα λύση μεσοεπιθετικά στον Πέτρο Μίχο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey