Το μη "Χ"είρον, βέλτιστον!

18/09/2016 - 19:36 Τελευταία τροποποίηση στις 16/10/2016 - 16:23

Με λευκή ισοπαλία (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Αιολικού κόντρα στην Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου στη Γ' Εθνική, σε ένα αποτέλεσμα φαινομενικά και αντικειμενικά δίκαιο, με βάση την απόδοση των δύο ομάδων.

Μπροστά σε περίπου 800 φιλάθλους, ο Αιολικός παρατάχθηκε με τον Πάππο κάτω από τα δοκάρια, τους Αμπραχαμιάν και Κρητικό στα άκρα της άμυνας, Κριπιντίρη και Τάχια κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τους Μίχο και Κεσίδη στη μεσαία γραμμή, μπροστά τους τον Μανουσάκη, στα άκρα τους Ευσταθίου και Ραζάκ, με προωθημένο στην επίθεση τον Μπουρού.

Η ομάδα της Μυτιλήνης ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση και απείλησε στο 7ο λεπτό, όταν ο Μπορούς πίεσε τον Βροντάρα, κλέβοντάς του την μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως την πάσα του προς την κενή εστία δεν κατάφερε να ακολουθήσει ο Ραζάκ, αφού ο Μακρυδημήτρης πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ. Η Παναχαϊκή απάντησε με ένα αναιμικό σουτ του Λαμπρόπουλου (10') και αμέσως μετά ο Αιολικός είχε οριζόντιο δοκάρι (15') σε εκτέλεση φάουλ του Μίχου, ο οποίος είχε σημαδέψει τη δοκό και στο ματς της Βάρδας! Πάλι από στημένη φάση, οι "κυανόλευκοι" απείλησαν με τον Μανουσάκη αυτή τη φορά (20'), αλλά ο Βρονταράς έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε.  Δύο λεπτά αργότερα, ο Μίχος σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής. Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους, οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, δείχνοντας αγχωμένες και φυσικά ανέτοιμες. 

Στην επανάληψη, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος προσπάθησε να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα πραγματοποίησε δύο αλλαγές, δίνοντας επιθετική πνοή στην ομάδα του. Από την άλλη ο Αιολικός έχασε τα τρεξίματά του, έδωσε χώρο στον αντίπαλο και προσπάθησε να χτυπήσει με βαθιές μπαλιές και αντεπιθέσεις. Ωστόσο δεν είχε το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα με αποτέλεσμα τόσο ο Μπουρούς, όσο και ο Χρήστου -που μπήκε αργότερα αντί του Χρήστου να σπαταλήσουν δύο καλές κόντρα επιθέσεις, στις οποίες ο Αιολικός έβγαινε με παίκτες παραπάνω προς την αντίπαλη εστία.

Η Παναχαϊκή είχε ένα πολύ καλό 10λεπτο, μεταξύ 75ου και 85ου λεπτού, κατά το οποίο έφτασε κοντά στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις. Αρχικά ο Κωνσταντινίδης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Πάππο (75'), ένα λεπτό αργότερα το γυριστό σουτ του Ελευθεριάδη έβγαλε εντυπωσιακά ο Πάππος (76') και αμέσως μετά ένα ακόμα σουτ, αυτή τη φορά από τον Φωτάκη (77') πέρασε εκτός εστίας. Στο 87' η Παναχαϊκή έχασε μοναδική ευκαιρία, όταν ο Αθανασόπουλος σούταρε δυνατά, αλλά ο Κριπιντίρης απομάκρυνε με υπερένταση πάνω στη γραμμή.

Στα τελευταία λεπτά, τίποτα δεν άλλαξε, με το 0-0 να μένει ως το τέλος. Χωρίς το μεγάλο λάθος η διαιτησία του Κοσμά Ιωαννίδη από το Σύνδεσμο Πειραιά.

Συνθέσεις

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Π. Μίχος): Πάππος, Αμπραχαμιάν, Κρητικός, Τάχιας, Κεσίδης, Κριπιντίρης, Ραζάκ (81’ Χρήστου), Μίχος, Μπουρούς (90’ Τόλιας), Μανουσάκης, Χ. Γ. Ευσταθίου (64’ Λαλάς)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Δημητρίου, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης (60’ Βασιλείου), Φωτάκης, Γεωργαντόπουλος (67’ Ελευθεριάδης), Κωνσταντινίδης, Σιαλμάς (80’ Αθανασόπουλος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey