Οι δηλώσεις από τη Συνέντευξη Τύπου [vid]

18/09/2016 - 22:14

Πέτρος Μίχος και Σωκράτης Οφρυδόπουλος συμφώνησαν πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου.

Ο προπονητής του Αιολικού επεσήμανε πως η μοναδική λέξη που προσπαθεί να περάσει σε όλους τους τομείς στην ομάδα φέτος είναι "βελτίωση", τονίζοντας πως οι παίκτες του έδειξαν διάθεση, αλλά δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική πάσα. Ζήτησε πίστωση χρόνου, επισημαίνοντας πως η ομάδα της Μυτιλήνης έχει παίξει ουσιαστικά μόλις ένα δυνατό φιλικό, ενώ ανέφερε πως έμεινε ικανοποιημένος από όσα έδειξε η ομάδα, βλέποντας αρκετά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της σε σχέση με την πρεμιέρα.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής συμφώνησε πως ο Αιολικός ήταν καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο, αλλά στην πορεία του ματς και μετά τις αλλαγές η ομάδα του βελτιώθηκε, διεκδικώντας ένα γκολ που ενδεχομένως να της χάριζε και τη νίκη. Έδειξε πάντως ανακουφισμένος από το βαθμό της ισοπαλίας σε μια δύσκολη έδρα, ευχαριστώντας παράλληλα τη διοίκηση του Αιολικού για τη φιλοξενία.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δύο ποδοσφαιριστές, ο Γιώργος Τάχιας από πλευράς Αιολικού και ο Κώστας Κωνσταντινίδης από την Παναχαϊκή.

Αίσθηση προκάλεσε πάντως η προεργασία που είχαν κάνει οι άνθρωποι του Αιολικού στην Αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης με δύο μεγάλα banners να ομορφαίνουν το χώρο, δίνοντας αίγλη ανώτερων κατηγοριών στη διαδικασία. 

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις από τη Συνέντευξη Τύπου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey