Ευκαιρία για δίτερμα σε μεγάλο γήπεδο

22/09/2016 - 12:57

Ο Αιολικός συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει του αγώνα με αντίπαλο το Λουτράκι, που θα πραγματοποιηθεί τελικά τη Δευτέρα (26/9, 15:30), λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας που θα κρατήσει δεμένα τα πλοία στα λιμάνια όλης τη χώρας Παρασκευή και Σάββατο.

Ο Πέτρος Μίχος προετοιμάζει την ομάδα του με στόχο την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες κόντρα σε ΠΑΟ Βάρδας (1-0) και Παναχαϊκή (0-0). Ωστόσο ο Αιολικός θα έχει απέναντί του τον κακό του... δαίμονα! Το Λουτράκι σε τέσσερα συνεχόμενα ματς τα δύο τελευταία χρόνια στη Γ' Εθνική έχει καταφέρει να φύγει αλώβητο κόντρα στους "κυανόλευκους", μετρώντας δύο νίκες στην Κορινθία με 2-1 (2014-15) και 3-2 (2015-16), αλλά και δύο ισοπαλίες στη Λέσβο με 0-0 (2014-15) και 2-2 (2015-16).

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας της Μυτιλήνης θα γίνει στο "Καραπαναγιώτειο" Γήπεδο Μόριας, με ώρα έναρξης τις 16:30 και ο προπονητής των "κυανόλευκων" θα έχει έτσι την ευκαιρία να δουλέψει σε μεγάλο πλέον γήπεδο ασκήσεις τακτικής, τσεκάροντας τις σκέψεις του για το κρίσιμο ματς της Δευτέρας και σε ένα εσωτερικό δίτερμα. Το γήπεδο του προπονητικού κέντρου στην Αγία Μαρίνα, εξάλλου είναι μικρότερων διαστάσεων και δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης θα εκτιμηθεί και η κατάσταση των ποδοσφαιριστών, που για διάφορους λόγους δεν ακολούθησαν στο 100% το πρόγραμμα εκγύμνασης τις προηγούμενες ημέρες. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey