Χωρίς δύο η προπόνηση

23/09/2016 - 11:26 Τελευταία τροποποίηση στις 23/09/2016 - 12:03

Ο Αιολικός συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει του αγώνα της Δευτέρας (26/9, 15:30) στο Λουτράκι, που άλλαξε ημέρα διεξαγωγής λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που θα κρατήσει δεμένα τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας έως τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στη χθεσινή προπόνηση στο "Καραπαναγιώτειο" Γήπεδο Μόριας, ο Πέτρος Μίχος είχε την ευκαιρία -έστω και με ψιλόβροχο- να δουλέψει σε μεγάλο γήπεδο με ασκήσεις τακτικής, δοκιμάζοντας διάφορα πλάνα του στο οικογενειακό δίτερμα. 

Απουσίαζαν ωστόσο οι Κρητικός και Καδής, που ταλαιπωρούνται από ίωση, με αποτέλεσμα ο προπονητής των "κυανόλευκων" να πονοκεφαλιάζει για το αριστερό άκρο της άμυνας. Τον προβληματισμό του αυξάνει και το γεγονός, πως η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γκάνας δεν έχει απαντήσει ακόμα στην ΕΠΟ για την μπλε κάρτα του Ιμπραχίμ Αζίζ, με αποτέλεσμα ο αριστεροπόδαρος αμυντικός να μην έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής.

Στα θετικά πάντως καταγράφηκε η συμμετοχή του Γιώργου Παληγεώργου στο οικογενειακό δίτερμα, δείχνοντας να μην αισθάνεται την παραμικρή ενόχληση, γεγονός που κάνει τον Πέτρο Μίχο να "τρίβει" τα χέρια του από ικανοποίηση, αν και πολύ δύσκολα θα ρισκάρει μια πρόωρη συμμετοχή του στο ματς της Δευτέρας. Κανονικά προπονήθηκε και ο Λευτέρης Ζαχαρής, που είχε τις προηγούμενες ένα μικρό χτύπημα στο δάχτυλο.

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey