Στο ίδιο... έργο θεατές!

30/09/2016 - 11:18 Τελευταία τροποποίηση στις 30/09/2016 - 11:45

Με την... τύχη τους τα έχουν στον Αιολικό, σχετικά με τις συνεχόμενες κληρώσεις εκτός έδρας στις διοργανώσεις του Κυπέλλου, κάνοντας σκέψεις πλέον και για... καρμπόν διαδικασίες από πλευράς ΕΠΟ.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη εξάλλου, παύει να είναι σύμπτωση και στον Αιολικό, ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις διαδοχικές χρονιές γίνονται στο ίδιο... έργο θεατές, με αποτέλεσμα να έχουν κυριολεκτικά απηυδήσει.

Με την επιστροφή της ομάδας της Μυτιλήνης στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, τη σεζόν 2013-14, η συμμετοχή της στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας -στο οποίο είναι πολυνίκης με δύο κατακτήσεις- χαρακτηρίστηκε ως γιορτή από τη διοίκηση του συλλόγου. Πρώτο ματς στο Μοσχάτο με αντίπαλο τον Εθνικό, πρόκριση (3-4) και στη συνέχεια νέος εκτός έδρας ματς με τον Πανερυθραϊκό (ήττα 1-0) και αποκλεισμός. Ακόμα κι αν περνούσε ο Αιολικός πάντως, θα έδινε ξανά εκτός έδρας ματς βάσει των διασταυρώσεων.

Την επόμενη σεζόν, 2014-15, η ΕΠΟ αποφασίζει να μετατρέψει τη διοργάνωση σε Κύπελλο Γ' Εθνικής, με τη συμμετοχή μόνο των ομάδων της κατηγορίας. Το σκηνικό επαναλαμβάνεται και ο Αιολικός κληρώνεται εκτός έδρας να αντιμετωπίσει τη Δόξα Νέας Μανωλάδας. Χάνει με 1-0 και επιστρέφει στη Μυτιλήνη. Ακόμα και αν προκρινόταν, θα έπρεπε να κάνει ταξίδι στην έδρα της Καλαμάτας στη συνέχεια του θεσμού...

Πέρυσι, η ΕΠΟ αποφάσισε να επαναφέρει το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας και η κλήρωση ήταν... καρμπόν! Εκτός έδρας ματς στη Ρόδο με αντίπαλο τον Ιάλυσο, ήττα στα πέναλτι και αποκλεισμός για τους "κυανόλευκους". Και σε αυτή την περίπτωση, ενδεχόμενη πρόκριση του Αιολικού θα σήμαινε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς με βάση τις διασταυρώσεις.

Φέτος, τα πράγματα επαναλήφθηκαν με... μαθηματική ακρίβεια. Λες και το μπαλάκι του Αιολικού είχε μπει από πριν στο... ψυγείο! Ξανά εκτός έδρας κλήρωση, αυτή τη φορά ταξίδι στη Βάρδα και εφόσον προκριθεί η ομάδα της Μυτιλήνης, νέο ταξίδι στην έδρα του Τσικλητήρα Πύλου ή της Παναχαϊκής και μετά ξανά εκτός έδρας... Όρεξη να έχει η κάθε διοίκηση να πληρώνει μετακινήσεις, σε μια διοργάνωση που προσφέρει απλώς την ηθική ικανοποίηση της συμμετοχής ή στην καλύτερη των περιπτώσεων, της κατάκτησης. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey