Μίχος: "Ασύμφορο το Κύπελλο, στο μυαλό μας ο Παναρκαδικός"

30/09/2016 - 14:49 Τελευταία τροποποίηση στις 30/09/2016 - 15:35

Στον Αιολικό σκέφτονται μόνο τον Παναρκαδικό, προσεχή αντίπαλο της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αναζητώντας την πρώτη νίκη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο προπονητής των "κυανόλευκων" Πέτρος Μίχος, μιλώντας στο "SL" εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης της 4ης Αγωνιστικής στον 3ο Όμιλο.

"Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τον Παναρκαδικό, που αποτελεί από πέρυσι ένα σοβαρό αντίπαλο. Θέλει προσοχή το παιχνίδι, γιατί πρόκειται για μια ομάδα που διαθέτει τα ατού της και θα διεκδικήσει κάτι θετικό από το μεταξύ μας παιχνίδι. Ένας καλός Αιολικός όμως μπορεί να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.", τόνισε ο προπονητής της ομάδας της Μυτιλήνης.

Αναφορικά με την κλήρωση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής, που έβγαλε τον Αιολικό αντιμέτωπο εκτός έδρας με τον ΠΑΟ Βάρδας, ο Πέτρος Μίχος έδωσε το στίγμα των όσων θα ακολουθήσουν: "Πρόκειται για μια ασύμφορη διοργάνωση, η οποία δεν έχει να προσδώσει τίποτα στις ομάδες, πέρα από την ηθική ικανοποίηση μιας νίκης. Μοναδικοί τυχεροί είναι όσοι κληρώθηκαν να αγωνιστούν στις έδρες τους. Δεν υπάρχει κανένα μπόνους από τη διοργανώτρια, κανένα απολύτως κέρδος πέρα από το καθαρά αγωνιστικό 90λεπτο. Εκτιμώ ότι για μια ομάδα σαν εμάς, το να πρέπει να παίξουμε τρία-τέσσερα εκτός έδρας ματς μέχρι να φτάσουμε στα ημιτελικά αποτελεί οικονομική αιμορραγία. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει η διοίκηση, ίσως παίξουμε με νεαρά παιδιά, για να πάρουν χρόνο συμμετοχής."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey