Ούτε με Παναρκαδικό ο Αζίζ!

30/09/2016 - 16:56 Τελευταία τροποποίηση στις 30/09/2016 - 17:06

Το θέμα με την έκδοση του δελτίου του Ιμπραχίμ Αζίζ δε λύθηκε ούτε αυτή τη βδομάδα, παρά τις περί του αντιθέτου προβλέψεις των ανθρώπων του Αιολικού.

Ο Γκανέζος αμυντικός δεν έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα του Αιολικού σε επίσημο ματς, αναμένοντας να τακτοποιηθούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα μεταξύ της ΕΠΟ και της αντίστοιχης Ομοσπονδίας της Γκάνας. Στη διοίκηση του Αιολικού εξέφραζαν την αισιοδοξία ότι θα είχαν στα χέρια τους σήμερα το δελτίο του παίκτη, όμως κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" εντός της ΕΠΟ, υπήρξε λάθος από πλευράς της ομάδας της Μυτιλήνης στη συμπλήρωση (!) του απαραίτητου εντύπου που κατατέθηκε προς την Ομοσπονδία, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη περίπτωση να μην μπορεί να προχωρήσει έως ότου αυτό διορθωθεί. Κάτι που αναμένεται να γίνει πλέον από Δευτέρα.

Από το ρεπορτάζ του "SL" δεν προκύπτει κάποια άλλη εμπλοκή από την Γκάνα, κάτι που θα μπέρδευε ακόμα περισσότερο την κατάσταση και απομένει πλέον να συμπληρωθεί το σωστό έντυπο, ώστε να εκδοθεί το δελτίο του ποδοσφαιριστή και ακολούθως να τεθεί στη διάθεση του Πέτρου Μίχου για το εκτός έδρας ματς της 5ης πλέον αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Αμαλιάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey