Το... έσωσαν με Αζίζ!

01/10/2016 - 13:08

Τέλος καλό, όλα καλά με την περίπτωση του Ιμπραχίμ Αζίζ, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε τελικά από την ΕΠΟ μετά από αγώνα... δρόμου που έκανε ο Αιολικός μέχρι αργά το απόγευμα της Παρασκευής.

Όπως σας είχε ενημερώσει το "SL", ένα λάθος έντυπο από πλευράς Αιολικού καθυστέρησε ακόμα περισσότερο τη διαδικασία από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ, με αποτέλεσμα ο Γκανέζος αμυντικός να κινδυνεύει να μείνει εκτός μάχης και για την 4η Αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Τελικά, η κατάσταση... ξέμπλεξε χάρη στις επίμονες προσπάθειες των ανθρώπων του Αιολικού, συνεπικουρούμενες από την ανοικτή γραμμή που υπήρχε ανάμεσα σε ΕΠΟ και Σταύρο Γριπιώτη, ο οποίος βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στην Αθήνα.

Έτσι, το ζήτημα λύθηκε, η ΕΠΟ έστειλε το απαραίτητο έγγραφο στον Αιολικό, ο παίκτης έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής και απομένει μόνο να αποφασίσει ο Πέτρος Μίχος αν θα τον ρίξει από την αρχή στην 11άδα κόντρα στους Αρκάδες.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή το θέμα συζητήθηκε έντονα στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο, οφείλουν άπαντες να αντιληφθούν πως ζητούμενο στην υπόθεση που αποκάλυψε το "SL" δεν είναι πως το πληροφορήθηκαν οι δημοσιογράφοι, αλλά η ίδια η γκάφα, που λίγο έλειψε να στερήσει τη συμμετοχή του παίκτη και για τέταρτο ματς. Και για να μην αναρωτιούνται κάποιοι, που δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτή είναι η δουλειά των δημοσιογράφων, η πηγή του ρεπορτάζ είναι εντός ΕΠΟ, όπως άλλωστε καταγράφηκε από την πρώτη στιγμή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey