Ζητούμενο να επέλθει η ηρεμία

12/10/2016 - 13:56 Τελευταία τροποποίηση στις 12/10/2016 - 14:04

Μετά από ένα ιδιαιτέρως έντονο 24ωρο, στον Αιολικό προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους όσα οδήγησαν το σύλλογο στο... ξεκατίνιασμα, προσπαθώντας να συνθέσουν το παζλ της επόμενης ημέρας.

Από νωρίς χθες το βράδυ, μετά την ανακοίνωση της διοίκησης εις βάρος του Πέτρου Μίχου, η οποία πάντως εστάλη με τον πλέον... ανορθόδοξο τρόπο, από το προσωπικό email εξωδιοικητικού κιόλας παράγοντα, αφήνοντας έκθετο συνολικά το διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη του προσπάθησαν να διατηρήσουν τις ισορροπίες σε μια γεμάτη κρίσιμη συνεδρίαση, αν και δεν έλειψαν οι διαφωνίες ως προς το ύφος, αλλά και το ήθος της ανακοίνωσης, καθώς και για το ότι δημοσιεύτηκε πριν το ΔΣ, χωρίς να έχουν ενημερωθεί όλοι οι σύμβουλοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", οι τόνοι έπεσαν και το σημαντικό είναι πως έγινε συζήτηση για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Κύριο θέμα η πρόσληψη του νέου προπονητή, με τον πρόεδρο Γιάννη Μανούσο να χειρίζεται τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους για τον πάγκο. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το προφίλ του νέου τεχνικού θα πρέπει να ταιριάξει με την ομάδα. Ο Γιάννης Μανούσος αναζητά έναν φιλόδοξο τεχνικό, κατά προτίμηση σε νεαρή ηλικία, που να γνωρίζει την κατηγορία, χωρίς απαραίτητα όμως να έχει δουλέψει ξανά στον 3ο Όμιλο. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα, ακόμα και μέσα στην ημέρα να υπάρχουν εξελίξεις, αφού οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις είναι συνεχείς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey